Δημήτρης Ρουσσέτος: Πήρε θέση για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου
Ελλάδα

Δημήτρης Ρουσσέτος: Πήρε θέση για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Δημήτρης Ρουσσέτος: Πήρε θέση για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Μπέρδεμα προέκυψε σχετικά με τον άνθρωπο που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η ηθοποιός

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και είπε το πολυπόθητο «ναι».

Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό», με την ηθοποιό να αναφέρει ότι ήταν μια εξέλιξη την οποία δεν περίμενε και ήρθε ξαφνικά. Η Ευγενία δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του αγαπημένου της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπέρδεμα σχετικά με τον άνδρα που θα παντρευτεί, καθώς τα τελευταία νέα για την προσωπική της ζωή ανέφεραν ότι είχε σχέση με τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο.

Μάλιστα οι δυο τους εμφανίζονταν ότι είχαν κάποια προβλήματα, ωστόσο τα είχαν βρει και ήταν μαζί. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν ήταν μαζί, είχε χωρίσει και η Ευγενία προχώρησε τη ζωή της με άλλον άνθρωπο, στο επάγγελμα γιατρός, τον οποίο και θα παντρευτεί.

Λεπτομέρεια η οποία όμως δεν έγινε αντιληπτή από μεγάλο μέρος των Μέσων, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Ρουσσέτος να αναγκαστεί να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εκείνος ο γαμπρός.

«Ας προσέχουν τα “ειδησεογραφικά” τι γράφουν και ποιον πιάνουν στο στόμα τους…», έγραψε στο Facebook και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Ενώ ανέβασε και βίντεο στο Instagram για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

https://streamable.com/xhhmvx