Φίλιππος Τσαγκρίδης: Δείτε την καλλονή μητέρα του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου
Ελλάδα

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Δείτε την καλλονή μητέρα του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Δείτε την καλλονή μητέρα του συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου

H φωτογραφία και το αφιέρωμα των FT

Τη σπάνια ευκαιρία να τον δουν με την καλλονή μητέρα του χάρισε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στους followers του στο Instagram.

Ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου πόζαρε για τους Finacial Times με τη μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου σε ένα αφιέρωμα για την Αθήνα και την τέχνη.

Όπως είναι γνωστό, η κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, του ανθρώπου που θεωρείται αναμορφωτής της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, εκτός από τη διαχείριση της οικογενειακής εφοπλιστικής εταιρείας ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

Είναι μάλιστα πάτρονας σε πολλά ιδρύματα που έχουν σχέση με τις τέχνες ενώ στις δραστηριότητές της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται και η συμμετοχή της στο συμβούλιο της βρετανικής Whitechapel Gallery.

Σε συνέντευξη της στο www.allaboutshipping.co.uk, η κυρία Παναγοπούλου είχε μιλήσει για τους δύο τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται αλλά και την μεταξύ τους σχέση: «Για εμένα προσωπικά, η ναυτιλία και η τέχνη αποτελούν έναν συνδυασμό εργασίας και χόμπι», τόνισε.

Με αφορμή λοιπόν το άρθρο των Financial Times, μητέρα και γιος -που επίσης είναι συλλέκτης- φωτογραφήθηκαν μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Athens: An Art Capital Arises” @financialtimes & @ft_howtospendit What a great article to be featured in! Thank you @kasiasophia for this well thought and beautifully written article.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ART & MARITIME•SHIPPING (@philippos_tsangrides) στις

Η κυρία Παναγοπούλου σπούδασε στο Mills College της Καλιφόρνια τέχνη και ήθελε να γίνει καλλιτέχνης όμως η οικογενειακή παράδοση την οδήγησε στα ναυτιλιακά.

Ακούστε πώς περιγράφει πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει συλλέκτης: