Μέχρι Κεραίας

Το «απόλυτο τίποτα» του My Style Rocks

Το «απόλυτο τίποτα» του My Style Rocks

Δεν είναι να ακούς ειδήσεις πλέον. Χθες φερ’ ειπείν στον ΑΝΤ1 οι πρώτες 7 ειδήσεις αφορούσαν σε ληστείες, απαγωγές θανάτους και συλλήψεις. Ένατη είδηση, ο θάνατος του Μπερτολούτσι , πάλι καλά δηλαδή, μετά τα κόκκινα δάνεια… και μετά κοιτάς σε πιο όροφο είσαι να τη στείλεις ως το πεζοδρόμιο να ησυχάσεις.

Η πιο ωραία μου εκπομπή είναι το My Style Rocks. Το απόλυτο τίποτα. Το βλέπεις και ατενίζεις το άπειρο με αισιοδοξία. Λες, αποκλείεται να γίνω έτσι η αν γίνω, μια συμβουλή σε φίλους: “χώστε με κάπου”.

Πέθανε και ο Μπερτολούτσι, ο οραματιστής των νιάτων μας και όχι μόνο. Μας σημάδεψε η ματιά του στην εικόνα, το “1900”, ταινία σταθμός, αλλά και “Ο τελευταίος αυτοκράτορας”. Αυτός ο μαγικός ακατανίκητος ιταλικός κινηματογράφος.

Τι ωραίο τρέιλερ έφτιαξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Τους έντυσε όλους με τις στολές της πασίγνωστης πια σειράς La Casa De Papel που δεν πιστεύω να έχετε χάσει.

Ολοένα και τσιμπάει πόντους το OPEN. Κάτι ο Μουτσινάς που σκίζει, κάτι οι πολύ πρωινές εκπομπές, το κανάλι κινείται εκεί στο 7%. Πολύ συγκινημένος ο Τζώνης.

Αυτό το έρημο το Nomads δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του με τίποτα. Ως και οι παίχτες αποχωρούν από μόνοι τους. Βέβαια, η τελευταία αποχώρηση έχει να κάνει με συναισθηματικούς λόγους. Η παίκτρια ψάχνει τον αγαπημένο της. Τη ζώσανε τα φίδια της Μαδαγασκάρης ότι κάτι τρέχει.

Χθες βράδυ η ΕΡΤ έπρεπε να έχει βάλει ήδη αφιέρωμα για τον Μπερτολούτσι. Βέβαια δε περιμένω να δω το 1900 – σιγά τώρα – αλλά το “Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι” κανέναν δεν βλάπτει.

Η οικογένεια Βανδή – Νικολαΐδη στο OPEN. Μετά την όμορφη Δέσποινα, που θα κάνει μια εκπομπή γνωριμίας του τόπου μας, ταξιδιωτική δηλαδή, να και ο Ντέμης σε γνωστά κατατόπια. Σε αθλητική εκπομπή. Η πρεμιέρα έγινε Κυριακή βράδυ. Και θέλει δουλειά.

Exit mobile version