Stay tuned

ΑΝΤ1: Η «Φάρμα» φεύγει, ο «Εκατομμυριούχος» έρχεται!

ΑΝΤ1: Η «Φάρμα» φεύγει, ο «Εκατομμυριούχος» έρχεται!

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Σε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά του προχωράει ο ΑΝΤ1. Μπορεί ο σταθμός βλέποντας την επιτυχία του MasterChef στο Star και του Survivor στον ΣΚΑΪ να θέλησε να επενδύσει φέτος στα ριάλιτι, αλλά η επιλογή αυτή δεν του.. «βγήκε».

Τόσο το Game of Chefs στην αρχή της σεζόν, όσο και η «Φάρμα» τώρα, περιορίστηκαν σε μονοψήφια νούμερα επηρεάζοντας και την απόδοση των «Μελισσών».

Έτσι, ο σταθμός φαίνεται ότι βάζει τέλος στα ριάλιτι και κάνει στροφή προς τη μυθοπλασία, τα talent shows και τα παιχνίδια.

Η πρώτη κίνηση έγινε ήδη! Όπως σας έγραψε ήδη το Znews, ο ΑΝΤ1 σκεφτόταν εδώ και καιρό να περιορίσει την προβολή των επεισοδίων του ριάλιτι σε τρία την εβδομάδα και στο καθημερινό πρόγραμμα να τοποθετήσει τον «Ήλιο».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς ο σταθμός έστειλε στους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλαγή προγράμματος όπου ενημέρωνε ότι ο «Ήλιος» θα μεταδίδεται πια στις 21.00.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή.

Ο σταθμός επιθυμεί να καλύψει το κενό με ένα παιχνίδι που είχε για καιρό στο συρτάρι του, τον «Εκατομμυριούχο». Όπως μαθαίνω, έχει δοθεί εντολή να ξεκινήσει η προετοιμασία ώστε να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, όταν δηλαδή θα ολοκληρωθεί η «Φάρμα».

Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι βάζει στον πάγο το I am a celebrity get me out of here και το Nija warrior και σκοπεύει του χρόνου να βγάλει πολύ περισσότερα σίριαλ ξεκινώντας από το «Ντέρτι»που υπογράφουν οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών».

Exit mobile version