Reality TV

«Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο Κοψιδά, βγήκαμε μια φορά για καφέ»

«Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο Κοψιδά, βγήκαμε μια φορά για καφέ»

Τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία αναφέρθηκε στο Survivor, στον Τριαντάφυλλο, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε κάτι ερωτικό με τον Γιώργο Κοψιδά.

«Έχασα πέντε κιλά σε δύο εβδομάδες στο Survivor. Η πιο δύσκολη συνθήκη ήταν η τουαλέτα. Να είσαι στα δάση και στα φυτά και να φοβάσαι μην πατήσει τίποτα. Γιατί είχαμε και πολλά ποντίκια. Ένα βράδυ περπατούσαν ποντίκια στο κεφάλι μου», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Και πρόσθεσε:«Η γυναίκα του Τριαντάφυλλου είναι ήρωας είναι ένα μικρό παιδάκι που θέλει συνέχεια να του δίνει σημασία και έχει και κάποια κολλήματα. Ο Τριαντάφυλλος έχει στο μυαλό του μόνο την ίντριγκα και όχι το ευ αγωνίζεσθαι».

Για τον Γιώργο Κοψιδά, ανέφερε: «Ο Γιώργος Κοψιδάς, επειδή είναι vegan, δεν άντεχε άλλο. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να χάνει. Όταν έχανε εκνευριζόταν πολύ και λόγω διαλογισμού κάτι συνέβαινε στο μυαλό του» και ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε ποτέ φλερτ με τον Γιώργο, μια φορά βγήκαμε φαντάσου μόνο για ένα καφεδάκι, αλλά καμία σχέση».

Τέλος, για τον James είπε: «Ο James είχε πολύ στρατηγική».

https://streamable.com/tk923a

Exit mobile version