Πρωινές εκπομπές

Έφη Αχτσιόγλου: «Έλεγαν ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον κ. Κατρούγκαλο»

Έφη Αχτσιόγλου: «Έλεγαν ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον κ. Κατρούγκαλο»

Αυτό είναι το πιο ακραίο που έχει διαβάσει ποτέ για την ίδια

Για την παιδική της ηλικία, τη θέση της στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την μητρότητα αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα μίλησε η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Happy Day.

«Ήμουν παιδί της αριστείας και των πολύ καλών επιδόσεων. Δικηγόρος ο μπαμπάς, ιατρός η μαμά, πολύ αφοσιωμένοι στις δουλειές τους» αναφέρει για τα νεανικά της χρόνια η πολιτικός, ενώ αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν θετικός στο να ασχοληθεί η ίδια με την πολιτική, σε αντίθεση με τη μητέρα της.

«Όταν έγινα υπουργός, το πιο δύσκολο πράγμα να καταλάβω και να αποδεχτώ ήταν η σχέση με τα media. Ξαφνικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε παίρνουν τηλέφωνο, σου μιλάνε πάρα πολύ φιλικά σαν να σε ξέρουν πάντα και την επόμενη μέρα μπορείς να δεις στις εφημερίδες κάτι πάρα πολύ αρνητικό» δήλωσε η πρώην υπουργός, Έφη Αχτσιόγλου.

Για το ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που διάβασε ποτέ για την ίδια, τόνισε: «Όταν έγινα υπουργός τις πρώτες ημέρες, έλεγαν ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Και μέχρι πρόσφατα ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές, επειδή είμαι σύζυγος του Γραμματέα του κόμματος».

Αναφορικά με τη μητρότητα, απάντησε: «Είναι καμία έτοιμη; Κι εμένα μου προέκυψε σαν επιθυμία. Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και πολύ μεγάλη πίεση ασκεί και η κοινωνία στις μητέρες. Καλό είναι να αφήνουμε τις γυναίκες να πάρουν ανάσα και να κάνει καθεμία ό,τι την καθοδηγεί το ένστικτό της».

Exit mobile version