Κατερίνα Στανίση: Η άγνωστη ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή
Νέα

Κατερίνα Στανίση: Η άγνωστη ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή

Κατερίνα Στανίση: Η άγνωστη ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή

Οι μεγάλες συνεργασίες, οι φασαρίες στα μαγαζιά και ο «πόλεμος»

Αναδρομή στην πορεία της ζωής της και τις συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού έκανε η Κατερίνα Στανίση.

Η τραγουδίστρια έχει σταθεί στο πλευρό του Μανώλη Αγγελόπουλου, του Στέλιου Καζαντζίδη, της Λίτσας Διαμάντη, του Γιώργου Ζαμπέτα και άλλων και έχει μια ιστορία να διηγηθεί με όλους.

«Όταν τραγούδησα με τον Μανώλη Αγγελόπουλο έβγαινα από το καμαρίνι για να τον ακούσω. Με πείραζε πολύ ήταν πολύ καλαμπουρτζής», είπε μεταξύ άλλων.

https://streamable.com/ycak4b

«Όταν δούλευα με τον Ζαμπέτα είχε μπει μέσα στο καμαρίνι μου και τους είχε διώξει όλους γιατί κάπνιζαν. Με αγαπούσε πολύ. Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με έβαλε να το ακούσω έκανα τον σταυρό μου από μέσα μου να μου προτείνει να το πούμε μαζί», πρόσθεσε και αποκάλυψε:

«Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δουλειά πηγαίναμε ντελίβερι στα σπίτι για να τραγουδήσουμε. Ήταν μόδα τότε».

https://streamable.com/f6ncob

«Υπήρχε συνεργασία που έφευγα να πάω στο σπίτι μου με κλάματα. Κοιτούσα τη δουλειά μου και έκανα πως δεν έβλεπα ορισμένα πράγματα. Πιο πολύ με άντρα το έχω ζήσει αυτό. Αλλά είχα πάντα αβάντα τον κόσμο. Όσο με πολεμούσαν αυτοί τόσο έβγαινα και γινόταν χαμός. Φορτηγά τα λουλούδια. Ήμουν μέσα σε μαγαζιά που γίνονταν φασαρίες. Ήταν σαν τις καουμπόικες ταινίες που φεύγουν τραπέζια».

https://streamable.com/c42m6e

«Δεν ήθελα να έχω σχέσεις μέσα στη δουλειά μου αλλά έχει συμβεί κι αυτό. Δεν αντέχω τον ανταγωνισμό σε μια σχέση, λες και είμαστε τραγουδίστριες και οι δύο. Την έχω ζήσει τη ζωή πολύ, την έχω καταλάβει και γι αυτό επέλεξα να είμαι μόνη μου. Τώρα είναι αργά, τι να με κάνει τώρα. Φλερτ υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί».

https://streamable.com/1h6owd