Κόσμος

Sarah Jessica Parker: Ανέβασε την απόλυτη reunion φωτογραφία του Sex and the city

Sarah Jessica Parker: Ανέβασε την απόλυτη reunion φωτογραφία του Sex and the city

Έλειπε όμως κάποιος...

Την πρώτη φωτογραφία με τις δύο από τις τρεις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά Sex and the City ανέβασε η Sarah Jessica Parker.

Όπως είναι ήδη γνωστό, σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος του παλιού καστ  συμφώνησε με την HBO να ξεκινήσουν γυρίσματα μιας σειράς sequel εκείνης που άφησε εποχή, με τίτλο πλέον And just like that.

Η Parker ανέβασε φωτογραφία από την πρώτη μέρα ανάγνωσης των πρώτων επεισοδίων με την Kristin Davis που θα ξαναγίνει Charlotte και την Cynthia Nixon ως Miranda.

Φυσικά έλειπε η Kim Cattrall που δεν συμφώνησε για το sequel έτσι η πληθωρική Samantha Jones θα λείπει.

«Ξανά μαζί. Διαβάσαμε τα πρώτα μας επεισόδια. Παράλληλα με όλους τους φίλους και τα νέα μέλη του καστ. Σαν επιδόρπιο παγωτού» έγραψε η ηθοποιός.

Τις προηγούμενες μέρες είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από το  σενάριο αλλά και την περιβόητη είσοδο του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη παρέα με τον σκηνοθέτη Michael Patrick King.

Από το παλιό καστ, ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες ότι συμφώνησε και ο αγαπημένος φίλος της Carrie, Standford Blatch, που θα υποδυθεί ξανά ο Willie Garson αλλά και ο Evan Handler που θα σταθεί ξανά δίπλα στην Charlotte ως ο σύζυγός της, Harry Goldenblatt.

Exit mobile version