J2US

Νίκος Κοκλώνης: Ραντεβού στον αέρα για τον Mr Travel

Νίκος Κοκλώνης: Ραντεβού στον αέρα για τον Mr Travel

Σε ένα σερί ταξιδίων έχει επιδοθεί ο Νίκος Κοκλώνης το τελευταίο διάστημα για τις ανάγκες των ολοκαίνουριων επεισοδίων του Celebrity Travel. Μετά το Χονγκ Κονγκ, που επισκέφθηκε μαζί με την ομάδα του “Έλα Χαμογέλα”, προορισμός του ήταν η Μαλαισία. Ωστόσο, καθώς το διαβατήριο του έληξε, ο Mr. Travel αναγκάστηκε να παραμείνει στην Ελλάδα, προκειμένου να το ανανεώσει.

Έτσι, μπορεί η ομάδα της εκπομπής, αλλά και η επίσημη καλεσμένη του ταξιδίου στην Κουάλα Λουμπούρ, Νικολέττα Ράλλη, να βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους, ο Νίκος Κοκλώνης όμως παρέμενε ως σήμερα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Tο απόγευμα της Τετάρτης, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel, πήρε το νέο του διαβατήριο και επιβιβάστηκε άμεσα στο αεροπλάνο.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instragram:

https://streamable.com/h3lq4

Η Νικολέττα Ράλλη από την άλλη βρήκε ευκαιρία να ανακαλύψει της ομορφιές της εξωτικής χώρας. Όσο αναμένει τον οικοδεσπότη της, η παρουσιάστρια εξερευνά τη Μαλαισία. Λίγο νωρίτερα ανάρτησε στο instagram φωτογραφίες από τις σπηλιές Μπατού, όπου φιλοξενούνται ινδουιστικοί ναοί και ιερά.

Περισσότερα, στις οθόνες σας, σε ένα από τα επόμενα ταξίδια του Celebrity Travel, από τη συχνότητα του OPEN.

Exit mobile version