Άκης Πετρετζίκης: Μακαρονάδα τσουχτή με τριμμένη μυζήθρα και τηγανητά αυγά!
Δείτε την απόλυτη συνταγή για μακαρονάδα τσουχτή, την παραδοσιακή συνταγή της Μάνης! Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μακαρονάδα λιγκουίνι με τριμμένη μυζήθρα, βούτυρο και τηγανητά αυγά! Για τα ζυμαρικά 500 γρ. λιγκουίνι 50 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 150 γρ. μυζήθρα, τριμμένη Για τα αυγά 5 αυγά, μεσαία 1 κ.γ. βούτυρο 1 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Άκης Πετρετζίκης: Μακαρονάδα τσουχτή με τριμμένη μυζήθρα και τηγανητά αυγά!.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί