Δημήτρης Παπανώτας: «Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή»
Τηλεόραση

Δημήτρης Παπανώτας: «Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή»

Δημήτρης Παπανώτας: «Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή»

Όσα είπε στην εκπομπή, Γειά σου

Στην εκπομπή, Γειά σου, έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Παπανώτας και αναφέρθηκε τόσο στα πεσίματα που έγινε ντόρος το προηγούμενο διάστημα όσο και στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και την επιχείρηση για τη σύλληψη παιδόφιλου.

«Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή. Τα πεσίματα δεν είναι πάντα κάτι κακό. Είναι για να μην κουράζεται κάποιος άνθρωπος να ντυθεί, να βαφτεί, να πάει σε ένα στούντιο να περιμένει τη σειρά του. Είναι ευκολία!

Το περιεχόμενό τους είναι αυτό που το χαρακτηρίζει καλό ή κακό και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Με τη Ναταλία Γερμανού είμαι συνομήλικοι.

Έχει τις απόψεις της για την εκπομπή της, μια χαρά τα λέει πάντως.

Δεν τον ξέρω τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Στο ίντερνετ διατυπώνονται εύκολα απόψεις από ανθρώπους αμόρφωτους, ανίδεους, άσχετους και ανάγωγους.

Θεωρώ ότι υπάρχει ελληνική αστυνομία. Τι ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης; Υπάρχει κράτος εδώ; Εκτός αν ο κ. Κοψιάλης ανέλαβε υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Αν συνέβαινε κάτι στο παιδί μου, τον ανιψιό μου θα έπαιρνα στην αστυνομία. Το ότι γυρνάει και βίντεο να μάθει ο κόσμος τι; Δεν ξέρει τι κινδύνους έχει;

Με ρωτάτε για τον Ποσειδώνα που έγινε γνωστός τα τελευταία δύο χρόνια. Μα θα χτίζω εγώ καριέρες;

Ο Ποσειδώνας πατάει στα βήματά μου, κάνει πολύ καλά, διαφωνούμε πολιτικά κάθετα και τελεία».

Διαβάστε επίσης

Φαίη Σκορδά: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της