Τρίτος κύκλος για τις «Άγριες Μέλισσες»; Τα σενάρια που εξετάζονται
Νέα

Τρίτος κύκλος για τις «Άγριες Μέλισσες»; Τα σενάρια που εξετάζονται

Τρίτος κύκλος για τις «Άγριες Μέλισσες»; Τα σενάρια που εξετάζονται

Όλες οι πληροφορίες

Τα ρεκόρ τηλεθέασης που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν ενθουσιάσει τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμοι ακόμη να αποχωριστούν τη σαρωτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων από το πρόγραμμα του σταθμού.

Ωστόσο, η τελική απόφαση βρίσκεται στα χέρια της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη , των δημιουργών της ιστορίας, που οι πληροφορίες τους θέλουν θετικούς για μία τέτοια εξέλιξη.

Το διακύβευμα, όμως, είναι μεγάλο. Θα πρέπει να βρεθεί η σωστή φόρμουλα στην πλοκή ώστε να μην χαθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να χτιστεί ένα ενδιαφέρον πλαίσιο γύρω από τους αγαπημένους χαρακτήρες.

Τα σενάρια που ακούγονται έκαναν λόγο αρχικά για μία τρίτη σεζόν ως prequel του γνωστού storyline. Το πώς δηλαδή ήταν οι ζωές των αδελφών Σταμίρη και των υπόλοιπων ηρώων σε προγενέστερο χρόνο, αλλά το ενδεχόμενο απορρίφθηκε καθώς υπό αυτές τις συνθήκες θα έπρεπε να αλλάξει και ολόκληρο το καστ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο σενάριο που τοποθετεί τις «Άγριες Μέλισσες» στην εποχή της δικτατορίας, μιας περιόδου ιδιαίτερης και με ευαίσθητες πτυχές. Αναμφίβολα, η ζωή και η δράση των ηρώων στη χούντα θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί.

https://streamable.com/bsi2hr