Χριστόφορος Πέσκιας: «Τα πιο περίεργα που έχω φάει είναι κροκόδειλος, χελωνόσουπα και φάλαινα»
Για τα πιο περίεργα που έχει μαγειρέψει στην κουζίνα, αλλά και έχει γευτεί, μίλησε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Πέσκιας στην εκπομπή Happy Day. «Έχω σπουδάσει τη Βοστώνη διοίκηση επιχειρήσεων. Η θέση μου είναι πλέον πιο διοικητική, παρά χειρονακτική», δήλωσε αρχικά ο γνωστός σεφ. «Όταν είμαστε στο σπίτι κι όταν έρχεται κόσμος εγώ μαγειρεύω εννοείται. Η … Συνεχίστε να διαβάζετε το Χριστόφορος Πέσκιας: «Τα πιο περίεργα που έχω φάει είναι κροκόδειλος, χελωνόσουπα και φάλαινα».
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί