Reality TV

My Style Rocks: Αυτές είναι οι πρώτες νέες (και με μεγάλη ιστορία) παίκτριες

My Style Rocks: Αυτές είναι οι πρώτες νέες (και με μεγάλη ιστορία) παίκτριες

Καθόλου τυχαία η επιλογή τους!

Τις πρώτες νέες παίκτριες του My Style Rocks που μάλιστα έχουν πίσω τους πολύ μεγάλη ιστορία δημοσιότητας μας σύστησε ο ΣΚΑΪ.

Η πρώτη είναι η27χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, η εστεμμένη Κρητικιά στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017, όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση.

Η Κωνσταντίνα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς το 2018 η 53χρονη μητέρα της δολοφονήθηκε άγρια από τον θείο της (αδελφό του πατέρα της) με 40 μαχαιριές μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε με τη μεγάλη της κόρη, αδελφή της Κωνσταντίνας.

H 35χρονη Γιαννιώτισσα Έρη Λώλη δηλώνει make up artist και στυλίστρια και μάλιστα είναι και μητέρα μιας 5χρονης. Αδελφός της είναι ο Μιχάλης Λώλης, ο πρώτος ανοιχτά gay αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας που μάλιστα είχε καθίσει στην πολυθρόνα του “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη.

Η τρίτη της παρέας είναι η 36χρονη Βίκυ Μανώλη που δηλώνει παρουσιάστρια και τη γνωρίσαμε καλύτερα το διάστημα που είχε σχέση με τον πλαστικό χειρούργο, Ανδρέα Φουστάνο.

Exit mobile version