J2US: Έβαλε «φωτιά» η πρεμιέρα στους πίνακες τηλεθέασης και στο Twitter! Πρωτιά σε όλα τα κοινά
Τηλεθέαση

J2US: Έβαλε «φωτιά» η πρεμιέρα στους πίνακες τηλεθέασης και στο Twitter! Πρωτιά σε όλα τα κοινά

J2US: Έβαλε «φωτιά» η πρεμιέρα στους πίνακες τηλεθέασης και στο Twitter! Πρωτιά σε όλα τα κοινά

Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε στο σαββατιάτικο πάρτι του με περισσότερο κέφι από ποτέ

To J2US επέστρεψε πιο λαμπερό από ποτέ για τον 6ο κύκλο του, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου με νέα, ακόμη πιο συναρπαστικά ζευγάρια και τον Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση και την παραγωγή.

Η συγκίνηση στην πρεμιέρα ήταν διάχυτη καθώς ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Βασίλη Καρρά και μάλιστα το επεισόδιο έκλεισε με ένα μοναδικό αφιέρωμα στα τραγούδια του που έφερε δάκρυα ειδικά στη Δέσποινα Βανδή.

17 ζευγάρια συστήθηκαν στην σκηνή του J2US και τράβηξαν τα βλέμματα των τηλεθεατών. 17 διπλές εκπλήξεις ήταν η επιλογή τους και όπως όλα δείχνουν και παρατήρησαν οι κριτές φέτος το έργο τους θα είναι δύσκολο καθώς το επίπεδο των διαγωνιζομένων είναι υψηλό.

Ιδιαίτερη στιγμή όταν η λεχώνα Κατερίνα Στικούδη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει ότι τα backstage την περιμένουν μόλις είναι έτοιμη.

Το J2US σκαρφάλωσε από το πρώτο τέταρτο και έμεινε στην πρώτη θέση του Twitter με πάνω από 12 χιλιάδες tweets στην πορεία της βραδιάς. Το κοινό σχολίασε τα νέα ζευγάρια και φυσικά το αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά.

Το αγαπημένο σαββατιάτικο πάρτι επέστρεψε και οι πίνακες τηλεθέασης πήραν φωτιά καθώς το J2US πέρασε πρώτο σε όλα τα κοινά, όλων των ηλικιών με πολύ υψηλές αποδόσεις.

Ενδεικτικά τα νούμερα:

18-54: 14,3%

15-44: 16,2%

25-44: 16,9%

Άνδρες 25-44: 16,9%

Γυναίκες 25-44: 16,9%

Γυναίκες 15-44: 17,1%

Σύνολο κοινού: 16,8%

Έτσι, και η prime time του Alpha πέρασε πρώτη σε όλα τα κοινά με ποσοστά που σε τέταρτο άγγιξαν και το 20%.

Το πρώτο live δεν ήταν διαγωνιστικό αφού δεν είχαμε αποχώρηση. Το δεύτερο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα ζευγάρια θα μπουν πλέον στα βαθιά και θα διαγωνιστούν για να παραμείνουν.