Τηλεθέαση 22/2: Η πρωινή ανατροπή, το ΜasterChef, το Προξενιό και ο Τσαφούλιας
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση 22/2: Η πρωινή ανατροπή, το ΜasterChef, το Προξενιό και ο Τσαφούλιας

Τηλεθέαση 22/2: Η πρωινή ανατροπή, το ΜasterChef, το Προξενιό και ο Τσαφούλιας

Ανατροπή στην ανατροπή θα είναι μάλλον μέχρι το τέλος της σεζόν τα νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη και ειδικά στο 10-1 όπως συνέβη και χτες σε σχέση πάντα με αυτά που βλέπει το δυναμικό κοινό 18-54.

Αν παρακάμψουμε το γεγονός των μονοψήφιων στις ενημερωτικές εκπομπές πλην της Κοινωνίας Ώρα Μega και τη σταθερά πρώτη στη ζώνη της Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Πέμπτη έκρυβε εκπλήξεις στις ψυχαγωγικές εκπομπές που ακολούθησαν καθώς πρώτο με διαφορά βγήκε το Breakfast@Star. H πρωτιά παρέμεινε στο κανάλι με τη Ζήνα Κουτσελίνη και πέρασε στον Alpha για την επανάληψη της σειράς Το σόι σου που είναι κυριολεκτικά άχαστη τα μεσημέρια.

Τη σκυτάλη πήρε το επίσης άχαστο Ρουκ Ζουκ και την παρέδωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Chase με κάποια τέταρτα χαμένα στο ζάπινγκ για τον Τροχό της τύχης και το 5×5.

Το Chase δίνει σταθερά το καλύτερο lead in στο δελτίο του Mega που πέρασε πρώτο σε νούμερα καθώς στη ζώνη προβολής του πρώτοι ήρθαν οι Boomers.

Στην πολύπαθη prime time το MasterChef έπαιξε μπάλα σχεδόν μόνο του με ποσοστό 21% και τον Σασμό να κοντράρει τη Γη της ελιάς στον πόντο για τη δεύτερη θέση. Μονοψήφια η απόδοση του Έρωτα φυγά στην ίδια ζώνη.

Μεγάλος νικητής στη late night ζώνη το Έτερος εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια που τραβάει το ενδιαφέρον των ηλικιών 18-54 παρότι στο σύνολο του κοινού στην ίδια ζώνη πανηγυρικά πρώτο ήρθε το Προξενιό της Ιουλίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα