Το γλυκό της 25ης Μαρτίου: Η πιο εύκολη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι και σοκολάτα
25η Μαρτίου χωρίς σιμιγδαλένιο χαλβά δεν γίνεται! Η παράδοση θέλει ως επιδόρπιο ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μετά τον μπακαλιάρο σκορδαλιά ένα ξεχωριστό γλυκό, τον χαλβά! Μια ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας και ο σεφ Ανδρέας Λαγός έδωσε την απόλυτη συνταγή για χαλβά με πορτοκάλι και σοκολάτα. Υλικά για 6 άτομα Για τον … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το γλυκό της 25ης Μαρτίου: Η πιο εύκολη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι και σοκολάτα.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί