Το γλυκό της 25ης Μαρτίου: Η πιο εύκολη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι και σοκολάτα

25η Μαρτίου χωρίς σιμιγδαλένιο χαλβά δεν γίνεται! Η παράδοση θέλει ως επιδόρπιο ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μετά τον μπακαλιάρο σκορδαλιά ένα ξεχωριστό γλυκό, τον χαλβά! Μια ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας και ο σεφ Ανδρέας Λαγός έδωσε την απόλυτη συνταγή για χαλβά με πορτοκάλι και σοκολάτα. Υλικά για 6 άτομα Για τον … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το γλυκό της 25ης Μαρτίου: Η πιο εύκολη συνταγή για σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι και σοκολάτα.