Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιες ενημερωτικές εκπομπές ευνόησε η επικαιρότητα;
Τηλεθέαση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιες ενημερωτικές εκπομπές ευνόησε η επικαιρότητα;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιες ενημερωτικές εκπομπές ευνόησε η επικαιρότητα;

Ζήνα Κουτσελίνη, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος στη μάχη στο ρεπορτάζ. Τι είδαν οι τηλεθεατές;

Η επικαιρότητα είναι πάντα το σημείο αιχμής για τις ενημερωτικές εκπομπές και αυτός ήταν ο λόγος που την Πέμπτη είδαμε υψηλά νούμερα σε αυτές που ασχολήθηκαν με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, της Ζήνας Κουτσελίνη αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ κράτησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τους ευνόησαν σε νούμερα.

Το 40 ήμερο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Καρολαίν στην Αλόννησο, η προσαγωγή του πιλότου με ελικόπτερο από το νησί στη ΓΑΔΑ και η εξιχνίαση του φρικτού θανάτου της ύστερα από την ομολογία του πιλότου, ήταν ψηλά στην προτίμηση του κοινού.

Η Τατιάννα Στεφανίδου από τις 11 το πρωί με ζωντανή σύνδεση από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο μετέδωσε πρώτη την είδηση πως κλήθηκε ο πιλότος για μια ακόμη κατάθεση στην ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο.

Η εκπομπή, Tατιάνα Live έκανε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54 14,6% και έφτασε μέχρι και 21,3% σε τέταρτο. Στο σύνολο ο μέσος όρος ήταν 16,9% ενώ οι γυναίκες 25-44 έφτασαν σε μέσο όρο το 18,6%. Στους άντρες 25-54 σε τέταρτο η εκπομπή της Τατιάνας, έφτασε το 23,5% και μέσο όρο 12,7%.

Με το έγκλημα στα Γλυκά νερά ασχολήθηκε και η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη που πάλεψε με την Τατιάνα για αρκετή ώρα για το ποια θα κερδίσει στο ζάπινγκ τους τηλεθεατές. Οι δύο κυρίες έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για την μετάδοση του ρεπορτάζ, για ένα έγκλημα που κάνει τον γύρο του κόσμου και σε διεθνή μέσα είναι πρώτη είδηση. Η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έκανε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 19,2%, στο σύνολο 18,2%, στις γυναίκες 25-44 μέσο όρο 21,6% και στους άντρες 25-54, 17,4%.

Στην απογευματινή ζώνη και απέναντι από το Euro 2020 που σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ο Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε να περάσει μπροστά στο δυναμικό κοινό αφού το Live news έκανε μέσο όρο 18% και στο σύνολο του κοινού 18,9%. Οι γυναίκες 25-44 έκαναν μέσο όρο 20,2% και οι άντρες 16,9%. Η εκπομπή φιλοξένησε πλούσιο ρεπορτάζ για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν αλλά και σε απευθείας σύνδεση μετέδωσε τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα.