Τηλεθέαση: Άλλαξε χέρια η πρωτιά της Κυριακής στα κανάλια
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Άλλαξε χέρια η πρωτιά της Κυριακής στα κανάλια

Τηλεθέαση: Άλλαξε χέρια η πρωτιά της Κυριακής στα κανάλια

Ο κορονοϊός "κάνει παιχνίδι" σε όλες τις ζώνες

Ανακατατάξεις στα συνήθη νούμερα της Κυριακής για το δυναμικό κοινό 18-54 είχαμε αυτήν την Κυριακή. Το Star είδε μεγάλη αύξηση στα ποσοστά της παιδικής του ζώνης το πρωί αλλά και στην prime time, o ANT1 έκανε 20άρια με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ενώ ο παραδοσιακός νικητής των ΣΚ, ο Alpha κατάφερε να διατηρήσει δυνάμεις και να βγει δεύτερος χάρη στις εκπομπές του που δεν ήταν επανάληψη.

ΑΝΤ1

Κατάφερε να διατηρήσει διψήφιο ποσοστό συνολικής τηλεθέασης το κανάλι παρά την πληθώρα επαναλήψεων στο πρόγραμμά του. Έτσι, από το πρωί, η Θεία Λειτουργία έφερε ένα 12,8%, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων πήγε στο 14,8% ενώ τα καλύτερα νούμερα κατέγραψαν τα δύο επεισόδια “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβάλλονται παραδοσιακά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου (15,8% και 20,9% αντίστοιχα). Στο 13% η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, στο 12,5% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ η επανάληψη του YFSF απέσπασε ένα 10,8%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,3%

ALPHA

Διατήρησε τις δυνάμεις του άλλη μια φορά χάρη στα μεγάλα ποσοστά του πρωινού Νίκου Μάνεση (26,5%), του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων (20,9%), ενώ καλά ποσοστά έκαναν και το “Καλύτερα δε γίνεται” (15,7%) και το Kitchen Lab (14%). Στο 16,8% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ 17% πήρε το Akis’ Food Tour, δίνονται καλή πάσα στην ξένη ταινία Captain America που έκανε 14,4%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 13,5%

STAR

17άρια και 18άρια είδε στην πρωινή παιδική ζώνη το κανάλι που συνέχισε να έχει διψήφια ποσοστά και σε άλλες ζώνες, όπως στη μεσημεριανή με το 14,8% της ξένης ταινίας “Ο Ψευταράς”, το 13,5% των Friends, αλλά και το MasterClass. Στο πρώτο του μέρος πριν διακοπεί από την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα (19,2%) πήρε 16,7% και αμέσως μετά ανέβηκε στο 21,2% δίνοντας έτσι πολύ καλή πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (18%). Το καλύτερο ποσοστό της μέρας που έδωσε και πρωτιά στην prime time ήταν το 22,6% που σκόραρε ο αξεπέραστος Θανάσης Βέγγος ως “Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 15,3%

ΣΚΑΪ

Όχι μία από τις καλές Κυριακές για το κανάλι που είδε τα ποσοστά του να υποχωρούν σε μονοψήφια σε πολλές του ζώνες. Φωτεινή εξαίρεση το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων που έφτασε στο 16,4% αλλά και το βραδινό (14,1%). Κάτω από τη βάση στο δυναμικό κοινό ο Γιώργος Αυτιάς (8,6%) όπως και το Dot (6,8%) αλλά και το “Μαζί σου” (7,5%), σε αντίθεση με τα “Ακραία φαινόμενα” που την πέρασαν (11,9%). Στο 10,4% το ποσοστό της ξένης ταινίας Transformers 3 στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,4%

OPEN

Πρωτιά για άλλη μια φορά για τη Φαίη Μαυραγάνη που αποτελεί πια σταθερή αξία και πηγή καλών τηλεθεάσεων για το κανάλι τα Σαββατοκύριακα. Το ποσοστό της έφτασε στο 16,3%, το οποίο όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν διψήφιο στο “Έλα, Χαμογέλα” (9,8%) ενώ από τα καλά νούμερα του καναλιού ήταν το 10% που απέσπασε η ξένη ταινία “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 5,9%