Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Δευτέρας
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Δευτέρας

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Δευτέρας

Ο τελικός των Globetrotters, η συνέντευξη της Πάολας και το ποσοστό του Still Standing

Αρκετές ήταν οι εκπομπές που βγήκαν μαγνητοσκοπημένες την προπαραμονή αλλά το ενδιαφέρον στράφηκε περισσότερο στην prime time και στον τελικό των Globetrotters.

ΑΝΤ1

Με χαμόγελα ξεκίνησε η εορταστική εβδομάδα στο κανάλι. Στο 21,2% ο Γιώργος Παπαδάκης, στο 17,6% το μαγνητοσκοπημένο “Πρωινό” που είχε βάλει τα καλά του, στο 20,7% το “Ρουκ Ζουκ” ενώ εντυπωσιακό ήταν το 29% που έκανε το εορταστικό Still Standing με γνωστά πρόσωπα από τις εκπομπές και τις σειρές του καναλιού που είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Η “Γυναίκα χωρίς όνομα” πήρε μια μικρή… άδεια λόγω εορτών. Στο 15,2% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στο 10,9% το “Αν ήμουν πλούσιος”. Καλά τα πήγε η επανάληψη της “Φριτέζας” με 14,8% ενώ η Πάολα στον Νίκο Χατζηνικολάου έφερε ποσοστό 15%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 16,5%

ALPHA

Με 19,1% έφυγε για Χριστούγεννα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η μαγνητοσκοπημένη “Ελένη” ανέβασε τα νούμερά της στο 14,2%. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων χωρίς τον Αντώνη Σρόιτερ έκανε 12,3% ενώ στην prime time το κανάλι έπαιξε με επανάληψη της “Μουρμούρας” που έφερε 14% και με την ξένη ταινία “Θεός για μια μέρα” με τον Τζιμ Κάρει που έφερε 15,7%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,2%

STAR

Μεγάλος νικητής της ημέρας ήταν σίγουρα ο τελικός των Globetrotters. Ελλείψει και κάποιου άλλου ανταγωνιστικού προγράμματος την ίδια ώρα, έκαναν ποσοστό 24,1%. Είχε προηγηθεί το 22,1% του κεντρικού δελτίου και το 21,7% του “Τροχού της τύχης”. Κατά τα λοιπά στο 15,3% οι “Κου Κου” που ήταν live, στο 11,3% οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στο 18,6% η επανάληψη του Shopping Star.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 17,1%

ΣΚΑΪ

Βελτιωμένα τα νούμερα για το “Σήμερα” που έφτασε στο 17,1%, στο 11,5% οι “Αταίριαστοι” και στο 11,7% το “Μεσημέρι”. Η απουσία των μεγάλων ποσοστών του Νίκου Μουτσινά είναι εμφανής, παρόλα αυτά ακόμα και η επανάληψη έφτασε στο 14,5%. Στο 10,2% η επανάληψη της “Πολυκατοικίας” στην prime time και στο 11,9% η προβολή της ταινίας “Ξαναγύρισε ο μπαμπάς”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11.6%

OPEN

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ξένη ταινία “Σέρλοκ Χόλμς” σήκωσαν όλο το βάρος του καναλιού καθώς το “Ώρα Ελλάδος 5.30” κατέβασε ρολά για τις γιορτές. Στο 7,6% το “Ώρα Ελλάδος 7.00” και στο 9,8% το “Ευτυχείτε” ενώ ποσοστό 8,2% πήρε η ξένη ταινία στην prime time του καναλιού.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 6,6%