Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι του Σαββάτου

Τι προτίμησε το δυναμικό κοινό 18-54;

Πρώτο Σάββατο λειτουργίας του Mega (που έκανε λίγο καλύτερο ποσοστό από τις καθημερινές, 6,3%) και σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό 18-54, η πίτα μοιράστηκε στα κανάλια με μικρές διαφορές μεταξύ τους,

ΑΝΤ1

Μέτρια τα πράγματα για το κανάλι του Αμαρουσίου σε ό,τι αφορά το δυναμικό κοινό. Στο 11,2% οι “Πρωινοί τύποι”, μόλις στο 4,3% το “Υγεία πάνω απ’ όλα”, στο 9,2% το Food ‘n’ Friends που έχει βρεθεί σε καλύτερες μέρες, 10,7% έφερε η επανάληψη του “Καφέ της Χαράς” πριν από το βραδινό δελτίο που έφτασε στο 10,3%. Καλύτερα τα ποσοστά για την ελληνική ταινία “Η χαρτορίχτρα” (12,7%) και την ξένη The Amazing Spiderman 2 (12,6%) στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,9%

ALPHA

Κυρίαρχος του Σαββάτου -αν και τα ποσοστά των καναλιών δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά- ήταν και πάλι ο Alpha. Στο 20,5% βρέθηκε ο “Οδηγός καλής ζωής” του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και ακολούθησε το 23,8% του Νίκου Μάνεση. Στο 17,5% η Ναταλία Γερμανού, στο 15,5% το Kitchen Lab, στο 15,2% η επανάληψη της “Μουρμούρας” ενώ πρώτο πέρασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων -σε σχέση με τα υπόλοιπα- με 15,7%. Όσο για την prime time, στο 11,5% η ελληνική ταινία “Μια τρελή τρελή οικογένεια”, και πολύ χαμηλότερα, στο 5,9% η ξένη ταινία “Στην πηγή του έρωτα” που προβλήθηκε αμέσως μετά.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 13,2%

STAR

Ευχαριστημένο θα μπορούσε να είναι το κανάλι που σε μια μέρα που δεν είναι η δυνατή του ήρθε δεύτερο. Λίγο οι επαναλήψεις του Two and a half men (14,9% για το δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε), λίγο το 13,7% της ταινίας Paddington 2 στην prime time, το 13,1% της επόμενης ταινίας “Ψυχραιμία” αλλά και ένα ωραιότατο 15,2% για τον “Γόη” Κώστα Βουτσά σήκωσαν το κανάλι.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,2%

ΣΚΑΪ

Βελτιωμένα τα νούμερα του σταθμού στο δυναμικό κοινό τα Σαββατοκύριακα. Έτσι από τα δυνατά “χαρτιά” είναι και ο απογευματινός “Αδύναμος κρίκος” (12,9%) και το “Στην υγειά μας”  στην prime time που με κεντρική καλεσμένη την Ελένη Βιτάλη έφτασε στο 17,1%. Καλά τα πήγε και το After Dark με 11,1% ενώ στις υπόλοιπες ζώνες του σταθμού στο 11,2% βρέθηκε το Dot και στο 8,9% η Τατιάνα Στεφανίδου.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12%

OPEN

Τα Σαββατοκύριακα είναι πολύ καλύτερες μέρες τελικά για τα μικρότερα κανάλια όπως το Open, που ανέβασε το ποσοστό του σε σχέση με τις καθημερινές. Και αυτό γιατί ξεκινά καλά με τη Φαίη Μαυραγάνη να φέρνει 13,9% στο δυναμικό κοινό αφήνοντας πολύ πίσω τον Γιώργο Αυτιά (7,3%), το “Έλα, Χαμογέλα” στο 11,7%, καλύτερη επίδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων (9,2%) ενώ 6,3% πήρε η ελληνική ταινία “Ξύπνα Βασίλη” και η 8,6% η ενδιαφέρουσα ξένη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ “Μια καλή χρονιά” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,3%