Τηλεθέαση Κυριακής: Ο Σεφερλής, το “Τέρας”, ο Τουίτι και ο Μάνεσης
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Κυριακής: Ο Σεφερλής, το “Τέρας”, ο Τουίτι και ο Μάνεσης

Τηλεθέαση Κυριακής: Ο Σεφερλής, το “Τέρας”, ο Τουίτι και ο Μάνεσης

Τα νούμερα στο δυναμικό κοινό έδειξαν τους νικητές

ΑΝΤ1

Ευνοημένο βγήκε στο δυναμικό κοινό 18-54 το κανάλι παρά την απουσία του YFSF με την επιλογή του να βάλει την τελευταία παράσταση του Μάρκου Σεφερλή “Ζητείται σεφ της κωμωδίας” που πήρε 24,9% στην προβολή της στην prime time. H μέρα ξεκίνησε καλά από τις πρωινές ώρες όταν η επανάληψη του “Πάτερ ημών” πήρε 20,5% ενώ και η Θεία Λειτουργία στη θέση των “Πρωινών τύπων” πήρε 15,9%. 18,3% πήρε και το δεύτερο από τα δύο επεισόδια “Κωνσταντίνου και Ελένης” στη μεσημεριανή ζώνη, χαμηλές η απόδοση του Food ‘n’ Friends (9,4%) ενώ αντίθετα η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην απογευματινή προβολή της ταινίας “Η κόρη μου η σοσιαλίστρια” έδωσε 15,2%. Στο 12,5% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ 16,2% πήρε η μεταμεσονύκτια προβολή της “Θείας μου της χίπισσας”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,9%

ALPHA

Ο μεγάλος κερδισμένος της μέρας, ξεκίνησε τις καλές τηλεθεάσεις για πολλοστή φορά με τον Νίκο Μάνεση στο 28,3% και το μεσημβρινό δελτίο στο 26,1%, ενώ το κεντρικό δελτίο του σταθμού έφτασε στο 17,3%. Κερδισμένος και ο Άκης Πετρετζίκης με το Akis Food Tour που πήρε 21,4% αλλά και η προβολή της “Πεντάμορφης και το τέρας” που κονταροχτυπήθηκε με τον αντίπαλο Σεφερλή και πήρε 21,2%. Στο 14,2% το “Καλύτερα δε γίνεται”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 16,6%

STAR

Άλλη μία χλιαρή Κυριακή για τον σταθμό που δεν μπήκε στη διαδικασία να τροποποιήσει ως προς κάτι το πρόγραμμά του τα Σαββατοκύριακα. Το ψηλότερο ποσοστό πήρε η πρωινή προβολή του Σιλβέστερ και Τουίτι με 21,1% και του Τομ και Τζέρι με 19,1%. Στο 7,3% το Traction, στο 12,6% οι απογευματινές ειδήσεις και στο 9,3% οι βραδινές ειδήσεις, ενώ 12,3% πήρε η ταινία “Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ 2” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9%

ΣΚΑΪ

Έκανε την προσπάθειά του και αυτήν την Κυριακή το κανάλι, που αν μη τι άλλο ήρθε τρίτο έχοντας ένα καλό ποσοστό στο δυναμικό κοινό με τον Γιώργο Αυτιά (17,4%), το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων (17,2%) και το βραδινό (13%). Στο 11,1% τα “Ακραία φαινόμενα”, στο 8,4% το Dot, στο 11,9% η επανάληψη του “Αδύναμου Κρίκου”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,1%

OPEN

Μπροστά και αυτήν την Κυριακή η Φαίη Μαυραγάνη με 17,6% ενώ 10,5% ήταν το ποσοστό του “Έλα Χαμογέλα”. Στο 8,9% οι μεσημβρινές ειδήσεις του καναλιού ενώ 9,6% συγκέντρωσε η προβολή της ελληνικής ταινίας “Ο Παπατρέχας” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 6,2%