Τηλεθέαση Κυριακής: Oι… “μεταμφιέσεις” της prime time που έφεραν ισοψηφία σε δύο κανάλια
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Κυριακής: Oι… “μεταμφιέσεις” της prime time που έφεραν ισοψηφία σε δύο κανάλια

Τηλεθέαση Κυριακής: Oι… “μεταμφιέσεις” της prime time που έφεραν ισοψηφία σε δύο κανάλια

Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54;

ΑΝΤ1

Μπροστά στην τηλεθέαση βρέθηκε το Your Face Sounds Familiar, κατακτώντας την πρωτιά στην prime time σε όλα του τα τέταρτα και συνολικό μερίδιο στο δυναμικό κοινό 23,1%. Καλά τα πήγε όμως και η προβολή της απογευματινής ταινίας “Ο Ηλίας του 16ου” (15,3%), στο 13,6% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ πάνω από τη βάση πήραν και οι “Πρωινοί τύποι” (11,4%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,6%

ALPHA

Κυριάρχησε στην πρωινή ζώνη το κανάλι και έτσι ανέβασε το ποσοστό του ισοψηφώντας στην πρώτη θέση με τον ΑΝΤ1. Ανέβασε κι άλλο τα νούμερά του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τον “Οδηγό καλής ζωής” φτάνοντας στο 24% και ακολούθησε το 28,7% του Νίκου Μάνεση που στο ψηλότερό του τέταρτο ξεπέρασε το 30% (30,7%). Στο 21,3% το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων αλλά υποχώρησε στο 14,4% το “Καλύτερα δε γίνεται”. Στο 17% το Kitchen Lab και στο 16,2% το Akis’ Food Tour. Όσο για την prime time του σταθμού κατάφερε να διατηρήσει διψήφιο ποσοστό με το 12% που έφερε η ταινία “Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,6%

STAR

Σε καλή μέρα, για τα δεδομένα του Σαββατοκύριακου, βρέθηκε το κανάλι που τερμάτισε δεύτερο. Ο λόγος φαίνεται να είναι η προσθήκη του απογευματινού ΜasterClass που απέφερε 16% στο κανάλι, δίνοντας και καλό lead in στο βραδινό δελτίο ειδήσεων για να φτάσει στο 15,1%. Πολύ καλή απόδοση όμως είχε και η βραδινή επανάληψη του ΜasterChef που έφτασε στο 14,1% ενώ η ελληνική ταινία “Καλώς ήρθε το δολάριο” που προβλήθηκε στις 21.00 έφτασε στο 11,7%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,5%

ΣΚΑΪ

Ιδιαίτερα αδύναμη μέρα για το κανάλι στο δυναμικό κοινό που ξεκίνησε με το 9,6% του Γιώργου Αυτιά, το 9,9% των “Ακραίων φαινομένων”, το 10,3% του Dot, το 7,9% του “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, το 5,2% των “Γλυκών Αλχημειών”. Στο 10,4% ο “Αδύναμος Κρίκος”, στο 9,6% η ξένη ταινία “Το νησί των καταραμένων” που προβλήθηκε στην prime time ενώ καλύτερα πήγε η “Παγιδευμένη” που προβλήθηκε αμέσως μετά (13,5%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,7%

OPEN

Σταθερή στα ποσοστά της η Φαίη Μαυραγάνη που τον τελευταίο καιρό προηγείται σταθερά του Γιώργου Αυτιά στον πρωινό ενημερωτικό τομέα του Σαββατοκύριακου στο δυναμικό κοινό. Έτσι για την Κυριακή έκανε 13,7% με ψηλότερο τέταρτο στο 21,1%. Στο 11,8% το “Έλα, Χαμογέλα”, στο 7,1% η Αννίτα Πάνια. Πολύ καλή επίδοση και για το “Κόκκινο Ποτάμι” που έφτασε στο 17% με ψηλότερό της τέταρτο στο 19,1%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,3%