Τηλεθέαση Κυριακής: Tα τρία… “Μ” που έκαναν τη διαφορά!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Κυριακής: Tα τρία… “Μ” που έκαναν τη διαφορά!

Τηλεθέαση Κυριακής: Tα τρία… “Μ” που έκαναν τη διαφορά!

MasterClass, Mάνεσης και Μαυραγάνη μπροστά

ΑΝΤ1

Την επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης” επέλεξε το 20,4% του δυναμικού κοινού να δει την Κυριακή στον ΑΝΤ1 και αυτό ήταν το ψηλότερο ποσοστό που συγκέντρωσε το κανάλι. Ακολούθησε το 17,5% του βραδινού Μάρκου Σεφερλή με τη “Μεγάλη του γέλιου σχολή” ενώ καλό διατηρήθηκε και το ποσοστό του βραδινού δελτίου ειδήσεων με ποσοστό 13,2%. Αντίθετα, εξακολουθεί να μη συγκινεί το “Υγεία πάνω απ’ όλα” που απέσπασε 5,4% ενώ 9,8% ήταν το ποσοστό των “Πρωινών Τύπων”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 12,5%

ALPHA

Πρωτιά μετά από μία εβδομάδα πτώσης είδε ο Alpha που συγκεντρώνει όλη του τη δύναμη στο πρόσωπο του Νίκου Μάνεση. Έτσι 26,7% ήταν το ποσοστό της εκπομπής του για την Κυριακή και 17,7% συγκέντρωσε το βραδινό δελτίο που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα και πέρασε οριακά πρώτο. 24,7% πήρε το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού που παίρνει το καλύτερο lead in, στο 13,8% η Ναταλία Γερμανού, στο 15,7% ο Άκης Πετρετζίκης με το Kitchen Lab ενώ 17% πήρε η ελληνική ταινία “Ο Ηλίας του 16ου” στην prime time. Διψήφιο και το ποσοστό της ξένης ταινίας Rogue one: A Star Wars story.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14%

MEGA

Με μονοψήφια κινήθηκε η Κυριακή σε όλες τις ζώνες του Μεγάλου Καναλιού. Ξεχώρισαν ίσως το 9,2% του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων και το 8,1% της ξένης ταινίας “Δολοφόνος υπεράνω υποψίας” που ακολούθησε. 8,4% πήρε και η πολύ πρωινή προβολή σε επανάληψη της σειράς “Η ώρα η καλή”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 5,7%

STAR

Και όμως το απογευματινό MasterClass ήταν αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή του κοινού σε μια Κυριακή που το Star τα πήγε πολύ καλύτερα από άλλες. Με 23,8% κυριάρχησε στη ζώνη του και έδωσε πολύ καλό lead in στο δελτίο ειδήσεων που έκανε 17,6%. Αντίστοιχα καλά τα πήγε και η ελληνική ταινία “Η Κόμησσα της Κέρκυρας” στην prime time με 13,8%. Από τα καλά νούμερα της ημέρας ήταν το 16,4% του απογευματινού δελτίου και το 15% που έκαναν τα “Φιλαράκια”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 13%

ΣΚΑΪ

Με διψήφια νούμερα ξεκίνησε η Κυριακή και το 13,1% του Γιώργου Αυτιά. 7,6% το ποσοστό των “Ακραίων Φαινομένων” και 13,7% του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων. Στο 8,1% το “Μαζί σου” και στο 10,5% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού ενώ διψήφιο ποσοστό στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε και η προβολή της μεγάλης συναυλίας για τον Χρήστο Νικολόπουλο (10,9%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9%

OPEN

Σταθερά πρώτη είναι η Φαίη Μαυραγάνη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έτσι και την Κυριακή πέρασε μπροστά με 16,5% ενώ 10,5% ήταν το ποσοστό της Σίσσυς Χρηστίδου και του “Έλα, Χαμογέλα”. 8,4% ήταν το ποσοστό της ελληνικής ταινίας “Τύφλα να ‘χει ο Μάρλον Μπράντο” που όμως συγκέντρωσε 25,3% στο επιμέρους κοινό ανδρών 18-24, ενώ 9,2% πήρε η ξένη ταινία “Το κορίτσι που εξαφανίστηκε” αμέσως μετά.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 7,1%