Τηλεθέαση: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει Deal με την επιτυχία
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει Deal με την επιτυχία

Τηλεθέαση: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει Deal με την επιτυχία

Τα νούμερα της Τετάρτης τον έφεραν πρώτο στη ζώνη του

Είναι ο μάγος των τηλεπαιχνιδιών αφού φαίνεται πως έχει το άγγιγμα του Μιδα στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Χρήστος Φερεντίνος χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως είναι πρώτος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών αφού καθημερινά στις 18:00 παρουσιάζει το Deal στον Alpha κερδίζοντας με ευκολία τους αντιπάλους του και δίνοντας ένα δυνατό lead in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Για την Τετάρτη, ο Χρήστος Φερεντίνος έκοψε για ακόμη μια φορά με ευκολία πρώτος το νήμα φτάνοντας στο δυναμικό κοινό 18-54 μέσο όρο 17,8% ενώ στο σύνολο του κοινού έκανε 18,9%.
Οι γυναίκες αγαπούν τον παρουσιαστή που του έδωσαν στο μερίδιο 25-44 μέσο όρο 25% ενώ οι άντρες 25-54, έδωσαν μέσο όρο 12,5%.

Η φετινή χρονιά για τον παρουσιαστή κλείνει με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία αφού έχει κατορθώσει με την «Τέλεια απόδραση» -παραγωγής της Barking Well του Νίκου Κοκλώνη- να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα από αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι θα έχει διπλή παρουσία κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα προβολής του. το Deal εκτός από το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega έχει να αντιμετωπίσει πλέον και το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου αφού λόγω του EURO 2020 θα προβάλλεται μέχρι τις 3 Ιουλίου στις 18:00.

Παρόλα αυτά για χθες, Τετάρτη, πήρε πρωτιά και απέναντι στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Η αλλαγή στην ώρα του βραδινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι το ευνοεί. Ήδη προβαλλόταν εδώ και μερικούς μήνες στις 19.00. Πλέον, παίρνει lead in από τα ματς του Euro και έτσι για χθες  έκανε μέσο όρο 15,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, στο σύνολο 12,3%,  στις γυναίκες 25-44 μέσο όρο 5,2% και στους άντρες 25-54 έφτασε το 25,7%.