Τηλεθέαση: Όταν η… «Μουρμούρα» είναι για καλό!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Όταν η… «Μουρμούρα» είναι για καλό!

Τηλεθέαση: Όταν η… «Μουρμούρα» είναι για καλό!

“Κοντραρίστηκε” στα ίσια χθες ο Alpha με το Star στις τηλεθεάσεις της prime time και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η επένδυση στη μυθοπλασία είναι πάντα ένα καλό “χαρτί” για ένα κανάλι.

Το Star ένιωσε κοντά του την “ανάσα” του καναλιού της Κάντζας, αφού στο δυναμικό κοινό ο Alpha έκλεισε με 20% με το Star να προηγείται (λόγω MasterChef) με μόλις 3 μονάδες πιο πάνω (23,1%).

ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 μοιράστηκαν από ένα 13,2% για την prime time τους.

Τηλεοπτική “Μουρμούρα” και ανεξίτηλο “Τατουάζ”

Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η εγκυμοσύνη της “Καίτης” Κλέλιας Ρένεση στη “Μουρμούρα” φαίνεται ότι ιντριγκάρει το κοινό.

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς, λοιπόν, οι ορμόνες της Καίτης «χτύπησαν κόκκινο» και ξαφνικά ήθελε σεξ επειγόντως. Ο Ηλίας ανέλαβε να βοηθήσει την κατάσταση, μα αισθάνθηκε ξανά σαν πρωτάρης…

Η υπόθεση της χθεσινής “Μουρμούρας” έδωσε στον Alpha ένα 21,2% που διατηρήθηκε στο 21% με το “Τατουάζ που ακολούθησε.

Οι δύο σειρές έδωσαν σαφές προβάδισμα στο κανάλι της Κάντζας ώστε να σταθεί επάξια δίπλα στο 30,6% που έκανε το MasterChef, το οποίο επιβραβεύτηκε από το κοινό για το ιδιαίτερο σκηνικό που στήθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Μεγάρων.

Αξιοσημείωτο και το 19,4% της “Επιστροφής” στον ANT1, συνθέτοντας την τριάδα των σειρών που κράτησαν… στο ύψος τους τα δύο κανάλια.

Η Χριστίνα και οι… άλλοι!

Το ενδιαφέρον σίγουρα στρέφεται και στο αν η είσοδος της Χριστίνας Μπόμπα στο Survivor κατάφερε να φέρει έξτρα μονάδες τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ. Η απάντηση είναι σαφώς “όχι” με τη διαφορά ότι δεν τα μείωσε κιόλας. Το χθεσινό ριάλιτι επιβίωσης έμεινε στο 14,1%, περίπου στα ίδια επίπεδα με χτες και η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δεν έπεισε το κοινό να στραφεί προς το Νέο Φάληρο.