Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι “χαμηλές πτήσεις” της ημέρας και ο απόλυτος κυρίαρχος!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι “χαμηλές πτήσεις” της ημέρας και ο απόλυτος κυρίαρχος!

Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι “χαμηλές πτήσεις” της ημέρας και ο απόλυτος κυρίαρχος!

Ποιο πρόγραμμα έκανε "πλάκα" στον Σάββα Πούμπουρα;

Από εκεί που είχαμε συνηθίσει το “Καφέ της Χαράς” να κόβει το νήμα τις Παρασκευές, ο μαγειρικός σίφουνας του Star, το MasterChef έκανε πλάκα στον Σάββα Πούμπουρα, αφού την ώρα προβολής της εκπομπής του η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο.

Στο μεταξύ, χαμηλές είναι οι “πτήσεις” του Mega στον πίνακα της τηλεθέασης, καθώς το συνολικό μερίδιο είναι μόλις 5,5%.

ANT1

Υψηλές παραμένουν οι τηλεθεάσεις του Γιώργου Παπαδάκη που βρέθηκε στο 18,1%, ενώ η Φαίη Σκορδά ακολούθησε με 16%. Το “Ρουκ Ζουκ” με τη σειρά του έκανε ένα στρογγυλό 20%, ενώ στο 20,7% ήταν και το Still Standing. Η δραματική σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα” έπιασε ένα 15,7%, ενώ σε ένα γνώριμο 13,9% κινήθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μία ανάσα πιο πάνω από τη βάση βρέθηκε το “Αν ήμουν πλούσιος” με 10,5%, ενώ στο αξιοπρεπές αλλά χαμηλό για τα δικά του δεδομένα, 18,6 η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά “Το Καφέ της Χαράς”. Το σαρωτικό πέρασμα του MasterChef που “χτύπησε” για δεύτερη Παρασκευή τις πρωτιές του ΑΝΤ1, έριξε και τον Σάββα Πούμπουρα στο 13,5%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 14,6%

ALPHA

Με ένα δυναμικό 17,4% πήρε την πρωτιά της πρωινής ζώνης το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Ελένη Μενεγάκη έπεσε κάτω από τη βάση, σημειώνοντας 9,5%. Χαμηλότερες ήταν και οι επιδόσεις του Deal που ήταν Deal για δύο με ένα νεαρό ζευγάρι πρωταγωνιστές της ημέρας (14,1%). Αντίθετα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων διατηρήθηκε στο 17,1%, ενώ το “Έλα στη θέση μου” κατρακύλησε στο 13,9%. Ένα 9,5% έπιασε η επανάληψη της “Μουρμούρας” και ένα 6,3% η ελληνική ταινία “Το Φιλί της Ζωής”.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,1%

STAR

Σάρωσε το βράδυ της Παρασκευής το MasterChef σημειώνοντας μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 39,2% το οποίο άγγιξε στο τελευταίο τέταρτο το 44,1%, αφήνοντας πίσω με διαφορά όλους τους αντιπάλους του που βρίσκονταν την ίδια ώρα στον “αέρα”. Αντίθετα, χαμηλές ήταν οι επιδόσεις των μασκέ “Κου Κου” που τερμάτισαν τελευταίοι με 13,7%. Αντιθέτως, η Ζήνα που με τις “Αλήθειες” της κάλυψε την κηδεία του Κώστα Βουτσά έκανε 20,6% και σε τέταρτο 24,8%. Στο 22,6% κινήθηκε το Shopping Star, στο 19,8% ο “Τροχός της τύχης” και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο 20,2%, το οποίο πήρε την πρωτιά.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 22,6%

ΣΚΑΪ

Στο 13% βρέθηκε στο δυναμικό κοινό η εκπομπή “Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμο και τη Μαρία Αναστασοπούλου, στο 10,3% οι “Αταίριαστοι”, Κούτρα-Ντσούνος και στο 9,6% το “Μεσημέρι” του Γιώργου Λιάγκα. Υψηλή ήταν η τηλεθέαση του μεσημεριανού δελτίου (18,4). Ο Νίκος Μουτσινάς έφερε 20,8% με το ψηλότερο τέταρτό του να φτάνει στο 26%. Πεσμένο το My Style Rocks στο 12,1% στην απογευματινή ζώνη, ενώ το κεντρικό δελτίο έπιασε 15,9%. Αντίθετα, χαμηλή ήταν η τηλεθέαση στην prime times Με την “Πολυκατοικία” να πιάνει το 4,9% αλλά και του After Dark (8,1%).

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 10,1%

OPEN

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το “Ώρα Ελλάδος 5.30” με 17,3%, ενώ ακολούθησε το“Ώρα Ελλάδος 7.00″ με 12,4%. Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε ένα 15,6%, που σε τέταρτο έπιασε το 20,2%. Καλές ήταν οι επιδόσεις του μεσημεριανού δελτίου που σημείωσε 11,5%, ενώ στη μεταμεσονύχτια ζώνη η ξένη ταινία Kill Bill: Volume 2 έπιασε ένα 11,7%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 7,5%