Τηλεθέαση Τετάρτης: Ένα εξώφυλλο δεν φέρνει την (τηλεοπτική) άνοιξη, όσο ένα αυγό ποσέ!
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Τετάρτης: Ένα εξώφυλλο δεν φέρνει την (τηλεοπτική) άνοιξη, όσο ένα αυγό ποσέ!

Τηλεθέαση Τετάρτης: Ένα εξώφυλλο δεν φέρνει την (τηλεοπτική) άνοιξη, όσο ένα αυγό ποσέ!

Πού πήγε η πρωτιά στην πρωινή ζώνη και τι ποσοστό έκανε το MasterChef;

ΑΝΤ1

Μέρα… παράξενη για το κανάλι του Φαλήρου με απροσδόκητες πρωτιές στη βραδινή ζώνη καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεπέρασε (έστω και οριακά) σε ποσοστά τις “Άγριες μέλισσες”, που του δίνουν το lead in του, με 27,3% (έναντι 27% των “Μελισσών”). Η πολύ καλή σειρά του καναλιού “ζορίζεται” με το μαγειρικό ριάλιτι απέναντί της και ο διχασμός του κοινού φαίνεται έντονα στα τελευταία τέταρτά της που είναι και τα ψηλότερα (36,1 και 38,8%). Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης “έστρωσε” κόκκινο χαλί στο “Πρωινό” με το 21,3% που έκανε. Παρόλα αυτά η ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού δεν φάνηκε να το εκμεταλλεύεται ενώ καθόλου ευνοημένη δε φάνηκε να βγαίνει ούτε από τη δημοσιοποίηση του νέου έρωτα της Φαίης Σκορδά. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο τέταρτο της εκπομπής βρέθηκε κάτω από τη βάση (9,4%) ενώ το καλύτερο τέταρτο ήταν αυτό των ζωδίων με 21,1%. Αντίθετα πολύ καλή μέρα ήταν η χθεσινή για το “Ρουκ Ζουκ” (25,9%), στο 17,1% η Μαρία Μπεκατώρου και στο 16,5% η “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

ALPHA

Πολύ καλή μέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που έκανε 24,6% (και ροκανίζει τα ποσοστά των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών), στο 15% η Ελένη Μενεγάκη, στο 16,3% το Deal, στο 16,2% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και το “Έλα στη θέση μου”, ενώ αδικημένη ήταν χθες η “Μουρμούρα” που έκανε 11,8% κρατώντας τουλάχιστον διψήφιο ποσοστό απέναντι στους ανταγωνιστές. Ο “Έρωτας μετά” βρέθηκε στο 9,3% και η νέα σειρά του καναλιού “Βερσαλλίες” έμεινε μόλις στο 4,1%.

STAR

Σάρωσε στα ποσοστά το MasterChef σε ένα επεισόδιο ανατροπή και γεμάτο…. αυγά(!) από την αρχή μέχρι το τέλος, που έφτασε στο σύνολο στο 38,8% ενώ στο τέταρτο μέχρι και το 49%! Πολύ καλή μέρα και για τους “Κου Κου” που πέρασαν μπροστά με διαφορά και 19,6% (26% το καλύτερό τους τέταρτο). Στο 13,4% η Ζήνα Κουτσελίνη, ανεβασμένο και το Shopping Star (24,5%), στο 16% ο “Τροχός” και στο 17,4% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΣΚΑΪ

Σταθερά ποσοστά γύρω στο 14% (14,7%) φέρνει το “Σήμερα” στο δυναμικό κοινό σε αντίθεση με τους “Αταίριαστους” που ανεβοκατεβαίνουν τη βάση (8,6% για χθες), ενώ καλύτερα τα πήγε το “Μεσημέρι” με 11,5%. Μερικές μονάδες πιο κάτω από το συνηθισμένο για τον Νίκο Μουτσινά (22,6%) αν και στο ψηλότερο τέταρτό του έφτασε στο 27,2% και παραμένει το δυνατό “χαρτί” του σταθμού. Στο 16,8% το My Style Rocks που πέρασε το Deal και πλησίασε επικίνδυνα το Still Standing, στο 10,4% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στο 12,3% οι “8 λέξεις”.

ΟPEN

Με 14% ξεκίνησε τη μέρα το “Ώρα Ελλάδος 5.30”, στο 10,6% το “Ώρα Ελλάδος 7.00” ενώ 17,9% ήταν το ποσοστό που έφερε η Κατερίνα Καινούργιου και πήρε επάξια τη δεύτερη θέση. Διψήφιο ποσοστό (10,6%) αυτή τη φορά για την ελληνική ταινία “O άνθρωπος που έσπαγε πλάκα” που πρόβαλε το κανάλι στην prime time.