Τηλεθέαση Τρίτης: Σε ποιο κανάλι συντονίστηκε το κοινό για να δει το διάγγελμα του πρωθυπουργού;
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση Τρίτης: Σε ποιο κανάλι συντονίστηκε το κοινό για να δει το διάγγελμα του πρωθυπουργού;

Τηλεθέαση Τρίτης: Σε ποιο κανάλι συντονίστηκε το κοινό για να δει το διάγγελμα του πρωθυπουργού;

Σημαντική τηλεοπτική στιγμή η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι βγαίνουμε από το lockdown

ΑΝΤ1

H μέρα ξεκίνησε μεν με διψήφια ποσοστά όχι όμως και με πρωτιές για την πρωινή ζώνη του καναλιού. Στο 12,8% ο Γιώργος Παπαδάκης, 11,2% για το “Πρωινό”, στο 14,7% το μεσημβρινό δελτίο, 16,1% πήρε η επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης” και 16,9% που ήταν και το μεγαλύτερο ποσοστό της μέρας στο δυναμικό κοινό πήρε η επανάληψη του “Ρουκ Ζουκ”. Το διάγγελμα του πρωθυπουργού απέσπασε 11,4% και 8,9% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ακολούθησε.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,3%

ALPHA

Παρά τη συνολική “πεσμένη” εικόνα του σταθμού, τα επιμέρους προγράμματά του σημειώνουν αξιοπρόσεχτες τηλεθεάσεις, όπως το 16,9% του Happy Day, το 15,7% του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, ανέκαμψε η Ελένη Μενεγάκη με 12,4%. Στο 6% έμεινε το διάγγελμα του πρωθυπουργού και στο 10,6% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 8,2%

MEGA

Διεκδίκησε δυναμικά τη θέση του στους πίνακες το Live News που κάλυψε και το διάγγελμα του πρωθυπουργού και ήρθε δεύτερο με 16,2%. Στο 10% η πρωινή “Ντόλτσε Βίτα” και στο 10,3% το “Παρά πέντε” στην prime time.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 9,1%

STAR

Μπροστά πέρασαν και χθες οι “Κου Κου” στα πρωινά με 14,1%, 20,2% έκανε το Shopping Star ενώ μόλις 6% έκανε το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Το MasterChef όμως κυριάρχησε και πάλι στην prime time των καναλιών με 46,2% ένα ποσοστό ιδιαίτερα ψηλό που φυσικά ανέβασε κατά πολύ τον συνολικό μέσο όρο του καναλιού, το οποίο πέρασε πρώτο με μεγάλη διαφορά στο δυναμικό κοινό από το δεύτερο τη τάξει κανάλι. Είχε προηγηθεί το 19,6% του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ακολούθησε το 27,1% της ξένης ταινίας “Το χάρισμα” ενώ και στη μεταμεσονύκτια επανάληψή του το ριάλιτι μαγειρικής πήρε το διόλου ευκαταφρόνητο 19,8%.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 23%

ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ ήταν ο σταθμός που εμπιστεύτηκε η πλειοψηφία του δυναμικού κοινού για το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνοντας ποσοστό 17.6%  στο κανάλι και την εκπομπή “Εξελίξεις Live” ενώ ανεβασμένο ήταν και το ποσοστό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που ακολούθησε (16,9%). Μαζί με το 22,7% του μεσημβρινού δελτίου και το 18,2% του Νίκου Μουτσινά, το κανάλι πέρασε άνετα στη δεύτερη θέση στη χθεσινή κατάταξη των καναλιών με διψήφιο νούμερο.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 11,2%

OPEN

Άνετη πρωτιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη πήρε το “Ώρα Ελλάδος” με 18% ενώ διψήφιο ήταν σταθερά και το ποσοστό της Κατερίνας Καινούργιου (10,1%), Στο 6% έφτασε η επανάληψη του Celebrity Travel πριν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού, κάτι που γεννά προσδοκίες στην απογευματινή ζώνη μιας και η εκπομπή έκανε 13% στους άνδρες 45-54 και 9,2% στις γυναίκες 18-24.

Συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 6,1%