Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης
Τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι της Τετάρτης

Μέρα με ανακατατάξεις η Τετάρτη καθώς δεν είχαμε βραδινά σόου όπως το GNTM ή το X Factor.

Έτσι η “πίτα” μοιράστηκε διαφορετικά στα κανάλια.

ΑΝΤ1

Πέντε μονάδες μπροστά (20,6%) σε σχέση με το δεύτερο τη τάξει κανάλι πέρασε για χθες ο ΑΝΤ1. Οι λόγοι ήταν βασικά τρεις: Το 29,6% της Μαρίας Μπεκατώρου στο Still Standing, το 31,4% των “Άγριων μελισσών” και το 28,9% του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συνέβαλε όμως και το ότι η Φαίη Σκορδά ήταν ανεβασμένη στο 17,6, το “Ρουκ Ζουκ” βρήκε τον καλό του εαυτό (21%) ενώ η “Γυναίκα χωρίς όνομα” είναι σταθερά ένα καλό “χαρτί” μυθοπλασίας στην απογευματινή ζώνη (22,1% για χθες). Καλή μέρα όμως και για το δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου (18,8%) αλλά και το “Μην ψαρώνεις” (18%).

Alpha

Το “Ελα στη θέση μου” (20,4%) και η “Μουρμούρα” (19,8%)- που ήταν πρώτη στην prime time- κρατούν ψηλά τη σημαία του σταθμού. Η Ελένη Μενεγάκη κέρδισε μερικές μονάδες (13%) ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε στο 16,1%. Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη, περιορίστηκε στο 12,1% παρά την παρουσία “δυνατών” ιστοριών όπως αυτή του Γιώργου Γεωργίου.

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 12,6%

Star

Την έλλειψη του GNTM φαίνεται ότι καλύπτει επάξια τα απογεύματα το Shopping Star που χτες σημείωσε ποσοστό 26,3%. Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί με το 19,7% των “Κου Κου” που τους έφερε πρώτους στη ζώνη τους, ακολούθησε το 17,6% της Ζήνας Κουτσελίνη, το εξίσου εντυπωσιακό 17,7% για την επανάληψη ενός ακόμα επεισοδίου του ιδιάζοντα Ντετέκτιβ Μονκ, το αντίστοιχο ποσοστό για τον απογευματινό “Τροχό της τύχης” ενώ και το Globetrotters κράτησε ένα καλό ποσοστό απέναντι στον ανταγωνισμό της prime time (15,3%) με τις περιπέτειες των ηρώων του.

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 15,4%

ΣΚΑΪ

“Δρέπει καρπούς” το κανάλι του Φαλήρου από την ένταξη στο πρόγραμμά του του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Μουτσινά. Είναι τα πρόσωπα που κυριολεκτικά κάνουν απόσβεση της επένδυσης που έκανε ο σταθμός πάνω τους. Έτσι το “Μεσημέρι” έφερε και πάλι ψηλό ποσοστό (17,2%). Υποχώρησε από τα ψηλά ποσοστά του το μεσημεριανό δελτίο (16,5%) και μάλλον συμπαρέσυρε τον Νίκο Μουτσινά που είδε μια ελαφρά υποχώρηση στο ποσοστό του (18,8%) κράτησε όμως ψηλά το ποσοστό στο γυναικείο νεανικό κοινό 18-24 που τον παρακολουθεί (37,1%). Διψήφιο και πάλι το ποσοστό του Guess my age (11,7%) ενώ στα ίδια επίπεδα παρέμειναν οι “8 Λέξεις” (12%).

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 11,4%

Open

Η Κατερίνα Ζαρίφη είχε δηλώσει προ ημερών ότι έχει μάθει να μην απογοητεύεται και φαίνεται ότι η επιμονή της απέδωσε. Η παρέα του “Μεσημέρι Yes” ανέβασε κατά πολύ το ποσοστό της, δίνοντας διψήφιο νούμερο για χτες (10,2%). Σταθερά ψηλά η πορεία της Κατερίνας Καινούργιου (17,2%) ενώ καλό ποσοστό έκανε αυτή τη φορά το “Ώρα Ελλάδος 7.00” (14,9%). Διψήφιο νούμερο όμως συγκέντρωσε και η prime time του καναλιού με την προβολή δύο ξένων ταινιών, της “Αρπαγής” (11,3%) και του “Και οι 7 ήταν υπέροχοι” (13,5%).

Συνολικό μερίδιο ημέρας: 10,2%