Το X Factor της τηλεθέασης, η πρωινή ανατροπή και η ισοψηφία δύο καναλιών
Τηλεθέαση

Το X Factor της τηλεθέασης, η πρωινή ανατροπή και η ισοψηφία δύο καναλιών

Το X Factor της τηλεθέασης, η πρωινή ανατροπή και η ισοψηφία δύο καναλιών

Ενδιαφέρουσα μέρα η χθεσινή στους πίνακες τηλεθέασης καθώς στα σύνολα ημέρας είχαμε ισοψηφία στην τρίτη θέση μεταξύ Alpha και ΣΚΑΪ με 13,9%.

Η άνοδος του Open στο 10,7% “ροκάνισε” τα ποσοστά των καναλιών.

Το νήμα πάντως έκοψε και χθες ο ΑΝΤ1 με 15,5%.

Η Κατερίνα Καινούργιου που ήρθε πρώτη στην ζώνη της και το ποσοστό του X Factor ανέβασαν τα ποσοστά του Open.

Στη μεσημεριανή ζώνη, ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε και το Shopping Star.

Αξιοσημείωτη σε κάθε περίπτωση είναι η διαφορά 10 μονάδων του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου (21,8%) από το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ (11,5%).

Ο δεύτερος φαίνεται ότι διανύει μια δύσκολη περίοδο όπως και πολλά προγράμματα του καναλιού.

ΑΝΤ1

O Γιώργος Παπαδάκης κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό από όλα τα προγράμματα του καναλιού (22,8%) για να ακολουθήσει το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου με 21,8% και η “Γυναίκα χωρίς όνομα” με 21%. Πιο πίσω στις τηλεθεάσεις έμεινε η Φαίη Σκορδά και “Το Πρωινό” με 14,9%.

Alpha

Το “Έλα στη θέση μου” με 21,6% και η επανάληψη της “Μουρμούρας” με 19,9% ξεχώρισαν στους πίνακες τηλεθέασης του καναλιού ενώ χαμηλό ποσοστό για τα δεδομένα του έκανε το βραδινό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ (11,5%).

Star

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να χαμογελά καθώς το χθεσινό Shopping Star έκανε την υψηλότερη τηλεθέαση από όλα τα προγράμματα του καναλιού (20,8%) για να ακολουθήσουν οι “Κου Κου” και ο “Τροχός της τύχης” με ισοβαθμία (16,4%).

ΣΚΑΪ

Το 20,9%  του Νίκου Μουτσινά (με το αξιοπρόσεκτο 47,7% στο νεανικό γυναικείο κοινό 18-24) δείχνει την τάση της εκπομπής να ξεφεύγει σε ποσοστά άνω του 20%.

Ενισχυμένο και το ποσοστό των “8 λέξεων” (16,5%) σε αντίθεση με τον “Φτερωτό Θεό” που δεν φαίνεται να… “φτερουγίζει” πάνω από το 10% (9,9%) παρά το καλό lead in που παίρνει από τον Νίκο Μουτσινά.

Open

Το Χ Factor διατηρεί σταθερά το ποσοστό του πάνω από το 15%  (15,1% για χθες) αλλά τα φώτα σίγουρα πέφτουν στην Κατερίνα Καινούργιου που πέρασε μπροστά στην πρωινή ζώνη με  17,4%. Μάλιστα διατηρεί πολύ ψηλό το ποσοστό της στο νεανικό, ανδρικό κοινό 18-24 (41,4%).