Ζήνα Κουτσελίνη – Ιωάννα Μαλέσκου: Μάχη στήθος με στήθος στις «12 νταν»
Τηλεθέαση

Ζήνα Κουτσελίνη – Ιωάννα Μαλέσκου: Μάχη στήθος με στήθος στις «12 νταν»

Ζήνα Κουτσελίνη – Ιωάννα Μαλέσκου: Μάχη στήθος με στήθος στις «12 νταν»

Εντυπωσιάζουν οι διαφορές στα ποσοστά τους!

Στην μάχη των «12 νταν» -όπως αρέσκονται να λένε οι παρουσιάστριες- έχουμε δύο κυρίες με διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν, την Ιωάννα Μαλέσκου και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στον ΣΚΑΪ χθες Δευτέρα, η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησε αποκλειστικό backstage ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο και την πρώτη συνέντευξη του παίκτη του Survivor, Τριαντάφυλλου, ενός καλεσμένου που ήθελαν όλοι. Η συνέντευξη αποδείχθηκε ότι με βάση τα νούμερα τηλεθέασης δεν ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό.

Από την άλλη, την ίδια ώρα στο Star, οι «Αλήθειες με την Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη, που έχει αποδείξει πως ακόμη και τις μέρες του σκληρού ανταγωνισμού όπως η χθεσινή είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει τηλεοπτικά, με πολλά κοινωνικά θέματα και εξομολογήσεις που αγγίζουν -όπως φαίνεται- την ψυχή των τηλεθεατών, έκοψαν πρώτες το νήμα στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16% και υψηλότερο τέταρτο 19%, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει μέσο όρο στο ίδιο κοινό 11,7% .

Στο σύνολο του κοινού, η εκπομπή του ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 17,1% ενώ οι «Αλήθειες με την Ζήνα» 15%.

Στα ειδικά κοινά, οι άντρες 25-54 κάνουν την ανατροπή και βλέπουν  Ζήνα Κουτσελίνη με μέσο όρο 23%, έναντι της ξανθιάς παρουσιάστριας του Φαλήρου που της δίνουν μόνο 12,1%. Αντίθετα, οι γυναίκες τους γκρουπ 25-44 γύρισαν χθες την τηλεοπτική τους πλάτη στη Ζήνα δίνοντάς της ένα 8,1% ενώ έδωσαν ένα 13,6% στην Ιωάννα Μαλέσκου.