Ζήνα Κουτσελίνη vs Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια έκοψε το νήμα την Παρασκευή με διαφορά;
Τηλεθέαση

Ζήνα Κουτσελίνη vs Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια έκοψε το νήμα την Παρασκευή με διαφορά;

Ζήνα Κουτσελίνη vs Ιωάννα Μαλέσκου: Ποια έκοψε το νήμα την Παρασκευή με διαφορά;

Τι προτίμησε να δει το κοινό;

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν εκείνη που κέρδισε σε όλα τα επιμέρους κοινά αλλά και στο γενικό σύνολο τη μάχη της τηλεθέασης την Παρασκευή απέναντι στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Το κοινό γύρισε την πλάτη στην εντυπωσιακή στα πράσινα Ιωάννα και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της εκπομπής από το Survivor.

Οι τηλεθεατές έδωσαν στην παρουσιάστρια του Star ένα μεγάλο προβάδισμα στους πίνακες τηλεθέασης αφήνοντας σε μονοψήφια στο μεγαλύτερο μέρος του το Love it.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο ψηλότερό της τέταρτο στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε στο 19,6%, όταν φιλοξενήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις του πατέρα της 23χρονης που αποπειράθηκε να βιάσει 58χρονος νοσηλευτής στο νοσοκομείο Δράμας  αφού τη νάρκωσε, καθώς και του δικηγόρου της.

Η Ζήνα έκανε μέσο όρο 15,4% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στο ίδιο κοινό η Ιωάννα Μαλέσκου κατέγραψε μονοψήφια νούμερα, κάνοντας 7,7% μέσο όρο με το ψηλότερο τέταρτο να αγγίζει το 9,5%.

Στο σύνολο του κοινού οι «Αλήθειες με την Ζήνα» έκαναν 15,2% έναντι του 11,4% του Love it.

Τα κοινωνικά θέματα και οι ανθρώπινες ιστορίες φαίνεται πως αποτελούν πόλο έλξης για τις γυναίκες 25-44 που έδωσαν στην εκπομπή του Star σε τέταρτο 21% και μέσο όρο 14,6%.

Εντυπωσιακά είναι τα ποσοστά που δίνουν και οι άντρες 25-54 στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, φτάνοντας σε τέταρτο το 20,1% και μέσο όρο 16,2%, σε αντίθεση με την Ιωάννα Μαλέσκου που και στους άντρες και στις γυναίκες κατέγραψε μονοψήφια νούμερα (8,7% στις γυναίκες 25-54 και 6,3% στους άντρες 25-54 που έπεσαν μέχρι και στο 4,4% σε τέταρτο).