Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα θέλει να κάνει τη διαφορά»
Αποκλειστικά

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα θέλει να κάνει τη διαφορά»

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα θέλει να κάνει τη διαφορά»

Η στενή, πλέον, φίλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου μιλάει στο Znews ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονική απόπειρα στην 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαραντζούλα. Και ενώ το δικαστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Znews οδεύει προς αναβολή, εκείνη αναρρώνει στο σπίτι της, έχοντας πλέον στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπάνε και τη στηρίζουν.
Ένας από αυτούς, είναι η Αννίτα Ναθαναήλ, την οποία συναντάει συχνά και μιλούν σχεδόν καθημερινά. Η Αννίτα ήταν εκείνη που ηγήθηκε της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση της Ιωάννας προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τις θεραπείες αποκατάστασης που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα.
Η τελευταία μιλάει σήμερα για την κατάσταση που βρίσκεται η Ιωάννα:

«Πριν από ένα χρόνο ακριβώς όλοι συγκλονιστήκαμε με την επίθεση στην Ιωάννα με το βιτριόλι.  Πριν από 6 μήνες τη γνώρισα και  αντίκρισα τον πόνο και την απελπισία στο πρόσωπό της» λέει η Αννίτα στο Znews. «Ένα χρόνο μετά βλέπω πολύ πέρα από την πλαστική μάσκα που φοράει. Βλέπω μια γυναίκα σύμβολο, με δύναμη ψυχής και όρεξη για ζωή που θέλει να κάνει την διαφορά για άλλες γυναίκες θύματα. Ας σταθούμε όλοι δίπλα της , ώστε να πάρει πάλι γρήγορα την ζωή της πίσω».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιωάννα είχε δώσει την πρώτη της συνέντευξη στο ΟΚ! στις 13 Μαρτίου: «Δεν ξέρω αν θα έρθει για µένα η δικαίωση και πόσο εύκολο θα είναι ύστερα από όσα έχουν συµβεί, δεδομένου της αδικίας και του θυμού που νιώθω αυτή τη στιγμή» έλεγε τότε. «Η ζωή µου καταστράφηκε. Σίγουρα µια δικαίωση θα είναι η καταδίκη της γυναίκας αυτής βάσει της ποινικής δίωξης, όπως αυτή έχει ασκηθεί από τους αρμόδιους, της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεµη ψυχική κατάσταση. Πέρα από µια δικαίωση για µένα, αυτό θα είναι µια δικαίωση και για την κοινωνία. Κι αυτό γιατί όταν καταδικαστεί ένας άνθρωπος ακραία επικίνδυνος, δεν θα κινδυνεύσει κάποια άλλη αθώα ή ανυποψίαστη κοπέλα, όπως ήµουν εγώ, κάτι που είμαι σίγουρη πως θα συνέβαινε αν δεν είχε συλληφθεί εγκαίρως. Δικαίωση για µένα θα είναι να αναθεωρηθούν και οι σχετικοί νόμοι, ώστε να είναι πιο δίκαιοι προς το θύμα, µε πολύ πιο αυστηρές ποινές για τον θύτη, άρα και πιο αποτρεπτικοί – κάτι που δεν ισχύει αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά θα ευχόμουν να είμαι το τελευταίο θύμα µιας τέτοιας επίθεσης».
Μπορείτε κι εσείς να προσφέρετε στην  Ιωάννα μέσα από την παγκόσμια φιλανθρωπική πλατφόρμα του www.gofundme.com/f/helpforioanna  
#HELPFORIOANNA