Αποκλειστικό: Πότε επιστρέφει το Celebrity Game Night στο Mega;
Τηλεόραση

Αποκλειστικό: Πότε επιστρέφει το Celebrity Game Night στο Mega;

Αποκλειστικό: Πότε επιστρέφει το Celebrity Game Night στο Mega;

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι κάνει δυναμικό comeback!

Ήταν μια εκπομπή που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού- εκεί έκανε πρεμιέρα ως Hollywood game night το 2013, ενώ στην Ελλάδα ήρθε έναν χρόνο αργότερα στη συχνότητα του Mega με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, και μετά από ένα διάλειμμα,  ο ΑΝΤ1 πήρε τα δικαιώματα για μία σεζόν με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.

Το πετυχημένο και άκρως διασκεδαστικό concept όχι μόνο επιστρέφει στη βάση του αλλά και με την ίδια παρουσιάστρια που το είχε εκτοξεύσει στην κορυφή. Τα γυρίσματα του ανανεωμένου Celebrity Game Night ξεκινούν στα μέσα του Φλεβάρη και δεν αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega στα τέλη του ίδιου μήνα.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews,  η παραγωγή του παιχνιδιού ετοιμάζει πολλές προσθήκες που θα κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο συναρπαστικό, χωρίς φυσικά να λείπουν όλα τα συστατικά που το είχαν κάνει αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια!

Να θυμίσουμε εδώ πως σε κάθε εκπομπή, δύο ομάδες, με τρεις διάσημους Έλληνες και ένας παίκτη η κάθε μία (σύνολο έξι celebrities και δύο παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια.