Αποκλειστικό: Παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με την Όλγα Ζαπουνίδου
Αποκλειστικά

Αποκλειστικό: Παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με την Όλγα Ζαπουνίδου

Αποκλειστικό: Παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με την Όλγα Ζαπουνίδου

Ο λαμπερός γάμος παρουσία εκλεκτών καλεσμένων

Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Ζαπουνίδου σε μια λαμπερή τελετή.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της Αγίας Αναστασίας, που βρίσκεται μέσα στον χώρο πολυτελούς βίλας, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Μύκονο.

Τα στέφανα και τις βέρες των δυο ερωτευμένων άλλαξαν ο Σέρος Μύρτας, ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Andriu.

Η νύφη καθ’όλη τη διάρκεια της ετοιμασίας είχε στο πλευρό τις φίλες της, ανάμεσα στις οποίες,  βλέπουμε και τη Γωγώ Φαρμάκη που διατηρεί άριστες σχέσεις με το ζευγάρι.

Σύσσωμη η κοσμική Αθήνα έδωσε το “παρών” τόσο στο μυστήριο όσο και στο πάρτι που στήθηκε αμέσως μετά στον χώρο της έπαυλης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Χάρης Βαφειάς, ο Πέτρος Στάθης, η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κώστας Πηλαδάκης με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Αλέξανδρος Έλληνας.

Τόσο το νυφικό όσο και τη διακόσμηση του γάμου επιμελήθηκε η ίδια η Όλγα Ζαμπουνίδου. Άλλωστε η ενασχόλησή της με τη μόδα και την ένδυση στην εταιρεία του συντρόφου της την έχουν κάνει άριστη γνώστρια του αντικειμένου.

Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις γυναίκες να ετοιμάζουν τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκπλήξεις σε τέτοιες ιδιαίτερες μέρες, στην προκειμένη περίπτωση όμως τα πρωτεία κατέχει ο Αλέξανδρος Αγγλούπας. Ο ίδιος φρόντισε μέχρι τελευταίας στιγμής να κρατήσει κρυφή από τη σύζυγό του την παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στη δεξίωση, τραγουδώντας το “Αν υπάρχει παράδεισος”, που είναι το αγαπημένο τραγούδι της Όλγας. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τον Πέτρο Ιακωβίδη ενώ κάποια στιγμή το μικρόφωνο πήρε και ο Αντώνης Ρέμος που βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Στα highlight της βραδιάς συγκαταλέγεται η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού, εν όψει της φιέστας που ακολούθησε την Κυριακή στον Πειραιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν!