ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξανά μαζί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια!
Αποκλειστικά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξανά μαζί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξανά μαζί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια!

Πώς «προδόθηκε» η επανασύνδεσή τους;

Τι κι αν δύο εβδομάδες πριν είχαν συναντηθεί στο ίδιο κάλεσμα αλλά δεν είχαν ανταλλάξει κουβέντα; Τι και αν εκείνη έλεγε δημόσια ότι εκείνος θα κάνει σύντομα καινούρια σχέση; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όπως επιβεβαιώνουν και άτομα από το περιβάλλον τους.

Έτσι λοιπόν, χτες το βράδυ, πριν εκείνος νυχτοπερπατήσει με τους φίλους τους στο Romeo της Παραλιακής, βρέθηκε στο πολυτελές της σπίτι στο κέντρο της Γλυφάδας όπου συζούσαν μέχρι πρότινος και ανέβασαν βίντεο με το σκυλάκι που είχε χαρίσει πριν από λίγες μέρες στη Μαρία ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Χάρης Σιανίδης.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το ζευγάρι ακόμα και μετά τον χωρισμό του συνέχιζαν να βλέπονται σχεδόν καθημερινά στο ινστιτούτο ομορφιάς που είχαν ανοίξει μαζί στο κέντρο της Αθήνας πριν από έναν χρόνο.

Εκείνος πάντως δεν αρνιόταν ότι είχε ακόμα αισθήματα για εκείνη ακόμα και μετά τον χωρισμό που ήταν ουσιαστικά δική της απόφαση καθώς, όπως είχε ακουστεί, δεν συμφωνούσε με κάποιες συμπεριφορές του.

Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει αν αυτή η προσπάθεια επανασύνδεσης θα έχει αίσιο τέλος, αφού οι μεγάλοι έρωτες, όπως αυτός που είχαν ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια, δεν τελειώνουν εύκολα!

Oι αναρτήσεις της Μαρίας Καλάβρια:

Οι -ταυτόχρονες- αναρτήσεις του Δημήτρης Αλεξάνδρου: