Είδηση βόμβα: H Lifo στον όμιλο ΑΝΤ1;
Νέα

Είδηση βόμβα: H Lifo στον όμιλο ΑΝΤ1;

Είδηση βόμβα: H Lifo στον όμιλο ΑΝΤ1;

Η κίνηση ματ του Θοδωρή Κυριακού στα εγχώρια media

Φουντώνει τις τελευταίες ώρες η φημολογία που θέλει την πετυχημένη free press εφημερίδα (και ομώνυμη ιστοσελίδα) του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου να περνάει στα χέρια του Θοδωρή Κυριακού. Η είδηση αυτή φαίνεται πως έχει μεγάλο βαθμό εγκυρότητας αν και προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από κάποια πηγή.

Οι πληροφορίες του Znews αναφέρουν πως ήδη οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί πως στον όμιλο ΑΝΤ1 ανήκει η εταιρεία «Δάφνη Επικοινωνίες», η οποία μέχρι πρότινος είχε τα δικαιώματα του περιοδικού ΟΚ!, ενώ τον περασμένο μήνα προχώρησε σε αναστολή άλλων δύο εκδόσεών της, το περιοδικό Forma και τον «Αστρολόγο» της Λίτσας Πατέρα. Στο portfolio της «Δάφνης» παραμένουν τα τηλεπεριοδικά «My TV» και «TV o’clock», καθώς και οι ιστότοποι Fthis και -το νεοσύστατο- Best of you.

Αυτό που ακούγεται είναι πως η Lifo δεν θα έχει σχέση με τη «Δάφνη» αλλά θα ανήκει στον ΑΝΤ1 Digital, ο οποίος έχει στο δυναμικό του την ελληνική έκδοση του Vice, ένα άρτιο εγχείρημα που είχε πάντα τη στήριξη του Προέδρου του Ομίλου ΑΝΤ1.

Η εφημερίδα Lifo κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2005 έχοντας καταφέρει να πρωτοπορήσει σε πεδία που μέχρι τότε δεν άγγιζαν οι παραδοσιακές εφημερίδες.  Δύο χρόνια μετά είχαμε την κατασκευή ιστοσελίδας lifo.gr, η δύναμη και επιρροή της οποίας με τα χρόνια ξεπέρασε κατά πολύ αυτή της εφημερίδας.