Αυτοί είναι οι 10 celebrities που γκούγκλαραν περισσότερο οι Έλληνες
Ελλάδα

Αυτοί είναι οι 10 celebrities που γκούγκλαραν περισσότερο οι Έλληνες

Αυτοί είναι οι 10 celebrities που γκούγκλαραν περισσότερο οι Έλληνες

Ποιο "golden boy" βρίσκεται στην κορυφή;

Η Google, όπως κάθε χρόνο αποκαλύπτει με λίστα για κάθε χώρα ποιοι celebrities συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο διαδικτυακό ενδιαφέρον.

Τα πρόσωπα με τα περισσότερα clicks για την Ελλάδα, όπως τα ακούσαμε στους “Κου Κου” έχουν ως εξής ξεκινώντας αντίστροφα:

10. “Πώς τολμάτε” βροντοφώναξε στη σύνοδο του ΟΗΕ για το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής η μόλις 16 χρονών Greta Thunberg, χαρίζοντας της τη δέκατη θέση. Η νεαρή ακτιβίστρια ταρακούνησε με την παθιασμένη ομιλία της ολόκληρο τον πλανήτη, πράγμα που την ανέδειξε ως το “Πρόσωπο της Χρονιάς” σύμφωνα με το περιοδικό TIME.

9. Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki που αγάπησαν πολλοί με τη σειρά KISMET, εκτόξευσε τις αναζητήσεις του στην Ελλάδα μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του με την πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά.

8. Η μία και μοναδική Lady Gaga βρίσκει πάντα τον τρόπο να βρίσκεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις. Είτε πρόκειται για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, είτε για κάποιο hit, μας έχει συνεχώς κατά πόδας της. Βέβαια το φετινό “ροζ” πέπλο που απλώθηκε επάνω σε εκείνη και τον Bradley Cooper ήταν αυτό που πυροδότησε το ενδιαφέρον του κοινού.

7. Η γνωστή ηθοποιός στα θεατρικά δρώμενα Μαρία Κίτσου “έβαλε φωτιά” στη Google αφού πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για εκείνη και τη ζωή της.

6. Ποια δεν γκούγκλαρε τον Can Yaman; Ο “Φτερωτός Θεός” του ΣΚΑΪ μάγεψε τις Ελληνίδες τηλεθεάτριες, ενώ η υποτιθέμενη χειρονομία του στην Ακρόπολη ήταν ακόμη ένα λόγος για τα υψηλά clicks που πήρε… ίσως όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις .

6. Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Υπουργό Υγείας πια Βασίλη Κικίλια ήταν για πολλούς ο γάμος της χρονιάς.

7. Η δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Αντίνοος Αλμπάνης ευαισθητοποίησε το κοινό καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναζήτησαν το όνομά του για να μάθουν περισσότερα για τη μάχη του με τον καρκίνο.

3. “Βροχή” έπεσαν τα clicks μετά την ανακοίνωση πως το φετινό Joker θα υποδυθεί ο εξαιρετικός Joaquin Phoenix.

2. Στη δεύτερη θέση έφτασε ο Sin boy αφενός για την επιτυχία του MAMA, αφετέρου για το “τρίτο μάτι” των Illuminati. Μάλλον ανάλογο ενδιαφέρον θα είχε και ο όρος “illuminati” για πολλούς.

1.Στην κορυφή της λίστας δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον “χρυσό” νικητή του τένις, αλλά και της καρδιάς μας, Στέφανος Τσιτσιπάς. Με τις σπουδαίες διακρίσεις και επιδόσεις του κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας και στα clicks της Google.

Τέλος πιο συζητημένο θέμα ήταν αυτό της Eurovision, όπως άλλωστε και για το 2018.

https://streamable.com/crp7b