Αλέξανδρος Κοψιάλης: Καταγγέλλει ασέβεια στην κηδεία του Mad Clip
Ελλάδα

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Καταγγέλλει ασέβεια στην κηδεία του Mad Clip

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Καταγγέλλει ασέβεια στην κηδεία του Mad Clip

Τι συνέβη;

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε χτες Δευτέρα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να συνοδεύσει τον Mad Clip στη στερνή του κατοικία.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 34χρονο τράπερ, που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο άδοξα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Παρά το κλίμα οδύνης, ωστόσο, κάποιοι δεν σεβάστηκαν τις τραγικές στιγμές και προχώρησαν σε πράξεις που κηλίδωσαν την ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης κατήγγειλε μέσα από story του ότι υπήρξαν ορισμένοι που κατέγραφαν με κινητό την ακολουθία και το φέρετρο ενώ άλλοι σκαρφάλωναν σε μνήματα για να έχουν καλύτερη θέση κοντά στον τάφο του καλλιτέχνη.

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event» έγραψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.