Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε Γιώργο Λιάγκα: “Με έκραζες το 2004”
Ελλάδα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε Γιώργο Λιάγκα: “Με έκραζες το 2004”

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε Γιώργο Λιάγκα: “Με έκραζες το 2004”

Στο πλατό εμφανίστηκε και η 11χρονη κόρη της

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Μίλησε για τη ζωή της στην Σουηδία και τα όμορφα χρόνια που έζησε εκεί ως παιδί μεταναστών, αν και δεν ξεχνά την ποντιακή της καταγωγή, δηλώνοντας “πολύ περήφανη Πόντια”.

Πλέον, διαμένει μόνιμα εκεί, ενώ ασχολείται με πολλές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας εκπομπές και ντοκιμαντέρ, κάνοντας ραδιόφωνο, γράφοντας βιβλία και άλλα.

Ενθυμούμενη τη χρονιά που κλήθηκε να παρουσιάσει τη Eurovision, δεν παρέλειψε να αφήσει τα καρφάκια της στον παρουσιαστή για την κριτική που δέχτηκε τότε:

“Ήρθα στην Ελλάδα το 2004, εσύ ειδικά το θυμάσαι πολύ καλά που ήρθα να παρουσιάσω τους Ολυμπιακούς και μετά έκανα τη Eurovision τότε που με έκραζες”, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: “Σχόλια κάναμε μωρέ”.

Τότε ήταν που έφερε στη ζωή και το “Μελινάκι” της, με τον αγαπημένο της. Ωστόσο δεν είναι πλέον μαζί, αλλά διατηρούν πολύ “σουηδικές σχέσεις”, αφού είναι φίλη με τη νέα του σύντροφο και τα παιδιά του την αποκαλούν “η άλλη μαμά”.

https://streamable.com/neu3i

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση της 11χρονης κόρης της, η οποία μας “μάγεψε” με τη γλυκύτητα και τους τρόπους της. Η μικρή πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη παραγωγή της Σουηδίας, υποδυόμενη μια σύγχρονη “Πίπη Φακιδομύτη”.

https://streamable.com/71alz