Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε ότι έχει ντουμπλάρει τον Σάκη Ρουβά σε διαφήμιση
Ελλάδα

Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε ότι έχει ντουμπλάρει τον Σάκη Ρουβά σε διαφήμιση

Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε ότι έχει ντουμπλάρει τον Σάκη Ρουβά σε διαφήμιση

Το GNTM, το The Bachelor και η σκέψη να κάνει οικογένεια και παιδιά

Καλεσμένος στις Roomies ήταν σήμερα ο Αλέξης Παππάς και μίλησε για το μόντελινγκ, την υποκριτική και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει ντουμπλάρει και τον Σάκη Ρουβά σε διαφήμιση.

«Είχα ντουμπλάρει τον Σάκη Ρουβά σε μια διαφήμιση. Εγώ δούλευα ως ψυκτικός και έκανα διάφορες χειρονακτικές δουλειές και στα 19 μου είπαν να γίνω μοντέλο. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά. Έβγαλα λεφτά αρκετά για να με συντηρήσουν», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Για τις «8 λέξεις» ανέφερε: «Δεν συνδέθηκε το ότι έφυγα από τη σειρά και πήγα στο J2US. Είχα ολοκληρώσει τα γυρίσματα όταν ήρθε η πρόταση για το μουσικό σόου. Έχω ξεκινήσει γυρίσματα για μια ταξιδιωτική εκπομπή. Δεν είχα πρόταση για το GNTM, αλλά είχε γίνει μια συζήτηση για να είμαι στο The Bachelor. Το είπα ότι είναι ένα show και από την Αμερική που το είδα, δεν μπορούσα να υποστηρίξω το αποτέλεσμα».

Για το ενδεχόμενο να πήγαινε ως διαγωνιζόμενος στο GNTM είπε: «Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, ήμουν στα 20 στο εξωτερικό. Αν ήμουν στην Ελλάδα δεν ξέρω τι θα έκανα. Θα μπορούσα να έχω ένα ρόλο σαν αυτό του Καράβα. Έχω γνωριμίες με μοντέλα στο εξωτερικό».

Τέλος, για τη γυναίκα που θα ήθελε στο πλευρό του, εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχει το τέλειο. Μπορεί την περίοδο που γνωρίζω ένα κορίτσι να είμαι κι εγώ σε μια άλλη κατάσταση. Έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη να παντρευτώ».