Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι διάσημος Έλληνας ηθοποιός
Ελλάδα

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι διάσημος Έλληνας ηθοποιός

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι διάσημος Έλληνας ηθοποιός

Πρωταγωνιστεί σε αγαπημένη ελληνική σειρά της prime time ζώνης

Φέτος είναι η χρονιά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» που πρωταγωνιστεί και στο θέατρο Μουσούρη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα που δέχεται καθημερινά είναι πολλά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον δάσκαλο από τη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» που έχει συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο έρωτας της Λενιώς, ο Λάμπρος που στο τέλος του πρώτο κύκλου των «Άγριων Μελισσών» ήταν η πιο τραγική φιγούρα της σειράς καθώς έχασε τη γυναίκα του Θεοδοσία από σφαίρα, η γυναίκα που αγαπά – η Λενιώ- μπήκε στη φυλακή και ο πατέρας του Μιλτιάδης κλείστηκε στο τρελοκομείο, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες της σειράς. Και αυτήν την αγάπη του κόσμου ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τη βιώνει καθημερινά.

Ο ίδιος μάλιστα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και για τα μηνύματα που δέχτηκε πρόσφατα για την ονομαστική του εορτή, δημοσίευσε μια παιδική φωτογραφία του.

«Στο σημείο αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις ευχές και την απύθμενη αγάπη που έχω δεχτεί αυτές τις μέρες! Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου εσάς, τη ζωή και αυτό το πιτσιρίκι που μεγαλώνουμε τόσα χρόνια μαζί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, δημοσιεύοντας την παιδική του φωτογραφία.