Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μητέρα μου από AIDS στα 12 μου»
Ελλάδα

Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μητέρα μου από AIDS στα 12 μου»

Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μητέρα μου από AIDS στα 12 μου»

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος, χθες, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και αποκάλυψε πως έχασε τη μητέρα του, όταν ήταν 12 ετών, από AIDS.

«Το ’94 που πέθανε η μητέρα μου, η κοινωνία ήταν κλειστή. Δεν ήταν εύκολο. Αυτό ήταν που μας δυνάμωσε γιατί είμαστε τέσσερα αδέλφια» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου ήταν ταγμένη στην οικογένεια και στα παιδιά της. Ο πατέρας μου ήταν ψαράς».

Ο δημιουργός του «Τατουάζ» δήλωσε: «Έπεσε μια βόμβα μέσα στο σπίτι μας και εξαφανίστηκαν όλοι. Έμειναν μετρημένοι άνθρωποι γύρω μας. Με ενοχλούσε που έλεγαν ‘θα μείνουν ορφανά, θα καταστραφούν’. Είχα πρόβλημα με τον πατέρα μου ύστερα απ’ ό,τι έγινε. Ήθελα να είμαι με τη μάνα μου γιατί ένιωθα ότι θα πεθάνει. Με έβαλε να της υποσχεθώ ότι θα είμαι δίπλα στα αδέλφια μου».

«Ο Alpha είναι η πρώτη επιλογή μας»

Το «Τατουάζ» ολοκληρώνεται φέτος, αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου διέψευσε όσα λέγονται για τα μελλοντικά του σχέδια: «Δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφονται. Η αλήθεια είναι ότι συζητούμε με ανθρώπους γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μας. Ως ομάδα δεν θέλουμε να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Το καινούριο project ήδη γυρίζεται πιλοτικά. Ο Alpha θα είναι ο πρώτος που θα το δει, όταν θα είναι έτοιμο το επεισόδιο».

«Έφαγα χυλόπιτα»

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε για την προσωπική του ζωή: «Έχω σχέση, αλλά είναι complicated όπως γράφουν στο Facebook» και συμπλήρωσε: «Έφαγα χυλόπιτα για πρώτη φορά στη ζωή μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα