Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Χαλαρός περίπατος στου Παπάγου
Ελλάδα

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Χαλαρός περίπατος στου Παπάγου

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Χαλαρός περίπατος στου Παπάγου

Και φυσικά με καλή παρέα

Ένα ευχάριστο περίπατο στον Παπάγο παρέα με στενή της φίλη απόλαυσε η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της.

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων δόθηκε η δυνατότητα για τις βόλτες που μας στέρησε η καραντίνα κι έτσι η αγαπημένη ηθοποιός αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο της, συνδυάζοντας άσκηση και ευχάριστη συζήτηση.

Άλλωστε, η εξαιρετική φυσική της κατάσταση επιβεβαιώνει στο μέγιστο ότι δεν παραμελεί τη γυμναστική της παρά τον φόρτο εργασίας και τα δύο παιδιά που έχει φέρει στον κόσμο.

Φωτορεπόρτερ που βρέθηκε στην περιοχή κατέγραψε λήψεις της ηθοποιού, στις οποίες τη βλέπουμε χαλαρή να περπατά και να συνομιλεί με φόντο τον ηλιόλουστο καιρό.

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που η Άννα – Μαρία ήρθε αντιμέτωπη με τη δυσάρεστη εμπειρία της απώλειας, καθώς τον Απρίλιο έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά και μάλιστα είχε μοιραστεί το γεγονός και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έκτοτε η ηθοποιός λόγω πένθους επιλέγει το μαύρο χρώμα στα ρούχα της, πράγμα που βλέπουμε και στις παραπάνω φωτογραφίες, καθώς παρά την αυξημένη θερμοκρασία, ντύθηκε σε σκούρα χρώματα.

Πηγή φωτογραφιών: NDP