Άννα Βίσση: Μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη
Ελλάδα

Άννα Βίσση: Μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη

Άννα Βίσση: Μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη

Ξέγνοιαστες στιγμές για την τραγουδίστρια

Στη μαγευτική Σαντορίνη παραθερίζει αυτό το διάσημα η Άννα Βίσση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφθηκε το νησί με εκλεκτή παρέα φίλων για να απολαύσει τις ομορφιές του αλλά και την ξέφρενη νυχτερινή ζωή που προσφέρει.

Από τα highlights της παραμονής της στο κυκλαδονήσι είναι αναμφισβήτητα τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα που αντικρίζει κάθε δειλινό, που στη θέα τους μένει κανείς άφωνος με το μεγαλείο της φύσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fairly the most beautiful sunset in the whole world #sunset #santorinigreece #volcano #theisland #unique check this colorful towel by @sophiaforchildren and giveback ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Ακόμη, και στα άλλα στιγμιότυπα που πόσταρε από τις έξαλλες νύχτες της στη Σαντορίνη  είναι εμφανές το πόσο καλά περνά αφού το χαμόγελο στο πρόσωπό της μιλά από μόνο του.

Και πώς να μην είναι αφού μετά από ένα πρωτόγνωρο διάστημα λόγω της πανδημίας ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεφύγει από τη ζοφερή πραγματικότητα και να χαλαρώσει μακριά από το κλεινόν άστυ. Πρόσφατα δε, βρέθηκε μαζί και με την κόρη της που κάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα, και πέρασαν μαζί χρόνο, κάτι που της λείπει μιας και η Σοφία μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.