Αντώνης Καλομοιράκης: «Το παρουσιαστικό μου ευθύνεται 100% για τους ρόλους που μου δίνουν»
Ελλάδα

Αντώνης Καλομοιράκης: «Το παρουσιαστικό μου ευθύνεται 100% για τους ρόλους που μου δίνουν»

Αντώνης Καλομοιράκης: «Το παρουσιαστικό μου ευθύνεται 100% για τους ρόλους που μου δίνουν»

Η επιτυχία στο «Καφέ της Χαράς», η τεράστια αγάπη του στην υποκριτική και η μπάντα του με τον «Μανωλάκη»

Τον Αντώνη Καλομοιράκη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show στην πρώτη του εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο αστυνομικός του «Καφέ της Χαράς» μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χάρη Ρώμα και τη μεγάλη χαρά που νιώθει παίρνοντας μέρος σε μία σειρά που αγαπούσε και παλιά σαν τηλεθεατής.

«Ο Χάρης Ρώμας είναι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και δίνει χώρο στους νέους ηθοποιούς».

Ο ηθοποιός κατάγεται από την Κρήτη και πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του εκεί μαζί με τις αδερφές του, τη Στέλλα και τη Χριστίνα, που τις έχει αδυναμία. «Είχα χορτασμένη παιδική ηλικία», ανέφερε.

Σχετικά με το επάγγελμα του ηθοποιού και τις δυσκολίες που συναντά κανείς στον χώρο είπε:

«Όποιος αποφασίζει να μπει στον πρωταθλητισμό της Τέχνης πρέπει να υπολογίζει ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά, ότι θα είσαι διαθέσιμος ακόμα και όταν τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα κάνει και πιο γοητευτική αυτή τη δουλειά».

«Είναι πολύ ζωτικής αυτή η δουλειά για εμένα. Την αγαπώ πολύ και ποτέ δεν είπα ότι θα τα παρατήσω. Μόνο εκεί είμαι χαρούμενος».

https://streamable.com/29uqiz

Σχολιάζοντας το πώς η εμφάνισή του συνδέεται με τους ρόλους που του δίνονται παραδέχτηκε ότι: «Το παρουσιαστικό μου ευθύνεται 100% για τους ρόλους που μου δίνουν. Είναι το λεγόμενο type casting. Κάποιοι άνθρωποι έχουν την πολυτέλεια να σου δώσουν μία γραμμή. Ο Χάρης Ρώμας είναι φυσιογνωμιστής».

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι και σε μία μπάντα, στην οποία παίζει και ο Πάρης Σκαρτσολιάς – ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης».

https://streamable.com/bb16yg