Αντώνης Ρέμος: “Υπάρχουν φορές που νιώθω ότι όταν τραγουδάω από κάτω έχω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας”
Ελλάδα

Αντώνης Ρέμος: “Υπάρχουν φορές που νιώθω ότι όταν τραγουδάω από κάτω έχω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας”

Αντώνης Ρέμος: “Υπάρχουν φορές που νιώθω ότι όταν τραγουδάω από κάτω έχω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας”

Θα έχει από του χρόνου δική του τηλεοπτική εκπομπή;

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” για την οικογένειά του, το χρόνο που περνά με την κόρη του αλλά και για τις συζητήσεις για δική του μουσική εκπομπή.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει τύψεις για το χρόνο που περνά με την 4,5 χρονών κόρη του απάντησε:

“Δεν έχω τύψεις, για να συντηρήσουμε την οικογένεια πρέπει να δουλέψουμε. Οι μαμάδες κρατάνε το σπίτι, οι μπαμπάδες στηρίζουν το σπίτι. Έτσι πρέπει να είναι”.

“Περνάω ποιοτικό χρόνο με την κόρη μου” συνέχισε.

“Έχουμε χάσει τον ύπνο μας για να κοιμηθεί η Ελένη μας, γιατί όταν μεγαλώσει θα μας λείπει αυτό”, ενώ τόνισε πως “θα ήθελα το παιδί μου να είναι το πιο κανονικό, το πιο κανονικό παιδί που θα χάνεται μες στο πλήθος”.

Φυσικά δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα για τη σύζυγό του Υβόννη Μπόζνιακ και την επίδειξη μόδας της στο Ζάππειο.

“Όπως με καμαρώνει αυτή έτσι την καμάρωσα και την καμαρώνω κάθε βράδυ. Ο σεβασμός είναι πολύ βασικό στοιχείο για να κρατήσεις όρθιο το οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια”.

Οι εμφανίσεις του όπου και να βρεθεί κάνουν αναμφισβήτητα “πάταγο” από την χλιδάτη γαλλική Κουρσεβέλ μέχρι και την “Πύλη Αξιού”. Δεν είναι λίγες οι φορές που δέχτηκε κριτική για το κοινό που τραγουδά και τώρα έδωσε τη δική του απάντηση:

“Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του” τόνισε.

“Υπάρχουν φορές που νιώθω ότι [όταν τραγουδάω] από κάτω έχω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας, αλλά την επόμενη μέρα έχει τύχει να πάω στην Καβάλα στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 15€ το εισιτήριο”.

Τελικά τι λέει ο ίδιος στις φήμες για δική του μουσική εκπομπή του χρόνου;

“Κάνω συζητήσεις. Θα θέλω να κρατάω μια στιγμή τηλεοπτικής συντροφιάς να γυρνάω πίσω το χρόνο να σας φέρνω πράγματα και μαζί με κάποιους συναδέλφους αν με τιμήσουν, αλλιώς θα λέω όλα τα τραγούδια εγώ” έκλεισε χαριτολογώντας.

https://streamable.com/ye2sp