Αντώνης Τσαπατάκης: Τι είπε για τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Αντώνης Τσαπατάκης: Τι είπε για τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Αντώνης Τσαπατάκης: Τι είπε για τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Πού βρισκόταν την ώρα του περιστατικού;

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης και έκανε γνωστό το περιστατικό που του συνέβη μέσα από ένα video στα social media του. Ο γνωστός αθλητής έκανε έκκληση να του επιστρέψουν αυτά που εκλάπησαν από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, τα οποία είναι μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον ίδιο.

«Δεν ξέρουμε πότε έχει συμβεί, γιατί εγώ λείπω στα Χανιά Κρήτης για την προετοιμασία μου. Επειδή δεν ήμουν Θεσσαλονίκη εδώ και ένα μήνα έστειλα έναν φίλο μου να ελέγξει για τυχόν βλάβες και διαπίστωσε ότι ήταν όλα άνω κάτω. Η τηλεόραση ήταν στο πάτωμα τυλιγμένη με το καλώδιο για να την πάρουν θεωρητικά και στο δωμάτιο που έχω τα ρούχα μου ήταν όλα άνω κάτω», είπε αρχικά ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Και συνέχισε: «Έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουν 7 – 8 ζευγάρια παπούτσια που είναι μιας αξίας επειδή είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και  μάλλον και η δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018».

Τέλος, για το κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε και την έκκληση να βρεθούν τα πράγματά του είπε: «Τα ρούχα δεν μας κάνουν ανθρώπους, μας κάνει η ευγένεια απέναντι στον συνάνθρωπο. Με το κάλεσμα μου στον κόσμο να βρεθούν τα ρούχα και τα παπούτσια μου, δεν δίνω το παράδειγμα του υλισμού, αλλά της ανάγκης του σεβασμού στον άνθρωπο».

https://streamable.com/usx1dt