Άρης Μακρής: «Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε πάρει τη θέση μου στο “Μαριχουάνα STOP!”»
Ελλάδα

Άρης Μακρής: «Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε πάρει τη θέση μου στο “Μαριχουάνα STOP!”»

Άρης Μακρής: «Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε πάρει τη θέση μου στο “Μαριχουάνα STOP!”»

Ο Άρης Μακρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Φωλιά των ΚουΚου” για την παράσταση που συμμετέχει, “Μαριχουάνα STOP!”. Όπως είπε ο τραγουδιστής, αρχικά ήταν αρνητικός στην ιδέα να συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν σε μιούζικαλ. Ως εκ τούτου, είχε αρνηθεί το ρόλο, που ανέλαβε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Τελικά,  ο ρόλος κατέληξε στο πρώην μέλος των Boys and Noise, μετά την απόφαση της παραγωγής να αντικατασταθεί ο ηθοποιός.  «Εγώ είχα μία πρόταση από τον Γιώργο Βάλαρη, τον σκηνοθέτη της παράστασης για το ρόλο του Άλεν, πριν την αρχή της σεζόν, την οποία εγώ σκεφτόμουν αν θέλω για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να συμμετέχω σε μιούζικαλ» είπε ο τραγουδιστής.

“Στην αρχή ήμουν αρνητικός και πήρε τη θέση μου ο Ευθύμης Ζησάκης”. Αργότερα, με πήρε πάλι ο Γιώργος Βάλαρης και μου είπε πως υπάρχει ένα θέμα και δε θα συνεχίσει τις πρόβες ο Ευθύμης Ζησάκης , το ξανασκέφτηκα και του είπα ότι θα το κάνω», δηλώνει σήμερα ο Άρης Μακρής.

https://streamable.com/qmb22

Το όνομα του Ευθύμη Ζησάκη έχει απασχολήσει τη θεατρική πιάτσα, αλλά και τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Μετά την απομάκρυνση από το “Μαριχουάνα Stop!”, ήρθε η ρήξη και με τον Κώστα Σπυρόπουλο και την παράσταση Toc Toc. Θυμίζουμε επίσης, πως ο ηθοποιός είχε βρεθεί εκτός cast και από την επιτυχημένη σειρά “Το Σόι Σου”, με το χαρακτήρα που υποδυόταν στο σίριαλ να μεταναστεύει για το εξωτερικό.